tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitjes op wielen
Offroad rijden

Hier vindt je de meest uitdagende offroad ritten vol spanning en avontuur

Ben je klaar om de spanning van het off-road rijden te ervaren? Duik in de wereld van modderige paden, uitdagende obstakels en adrenaline-pompende momenten. Bekijk onze selectie van off-road uitjes en kies jouw perfecte avontuur.  

Verken ruig terrein en voel de adrenalinekick tijdens offroad rijden

Off-road rijden biedt een ongeëvenaarde sensatie van avontuur en vrijheid. Met krachtige 4x4 terreinwagens, quads of buggy's trotseer je modderige paden, overwin je natuurlijke obstakels en doorkruis je uitdagende off-road tracks. De spanning van het verkennen van ruig terrein en het overwinnen van obstakels geeft je een ware adrenalinekick. Of je nu door heuvels, bossen of rivieren rijdt, elke rit is een uniek avontuur. 

Voor wie is off-road rijden geschikt? 

Off-road rijden is geschikt voor avonturiers van alle niveaus.  Je kunt deelnemen met vrienden, collega's of zelfs als onderdeel van een teambuildingactiviteit. Ontdek de kracht van teamwork terwijl je samen de uitdagingen van het terrein aangaat. 

5 veel gestelde vragen over off-road rijden: 

 1. Wat is off-road rijden? 
  Off-road rijden verwijst naar het rijden met stoere wagens op ruig en onverhard terrein, zoals modderige paden, bergen, heuvels en bossen. 
 2. Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan off-road rijden? 
  Nee, ervaring is niet nodig. Onze professionele instructeurs begeleiden je en geven je alle nodige instructies voor een veilige en plezierige off-road ervaring. 
 3. Is off-road rijden veilig? 
  Ja, veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat onze voertuigen goed onderhouden zijn en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de activiteit veilig verloopt. 
 4. Moet ik speciale kleding dragen tijdens het off-road rijden? 
  We raden comfortabele kleding en stevige schoenen aan. Het is ook verstandig om je aan te passen aan de weersomstandigheden, zoals het dragen van geschikte kleding in geval van regen of zonneschijn. En draag vooral kleding die vies mag worden! 
 5. Kan ik off-road rijden boeken als een groepsactiviteit? 
  Absoluut! Off-road rijden is een geweldige keuze voor groepsactiviteiten, zoals teambuilding, vrijgezellenfeesten of verjaardagsvieringen.  

Ben je klaar voor de ultieme off-road uitdaging? Boek snel en ontdek de sensatie van het rijden door ruig terrein, overwin uitdagende obstakels, test je rijvaardigheid en creëer onvergetelijke herinneringen. Waar wacht je nog op?  

Weergave:
6 offroad rijden
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Men's Special - "4x4 en Quad rijden!"

Vanaf € 89,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Offroad, Quad rijden en Driften - Een XL uitje voor mannen!

Vanaf € 124,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
€ 39,- tot € 53,- per persoon
Vanaf 6 personen
Veluwe, Putten
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01