tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Offroad, Quad rijden en Driften - Een XL uitje voor mannen!

Wat ga je doen?

Voor echte mannen is er een Men’s special XL pakket waarbij je uren lang kunt raggen, driften en quad rijden. Uren vol plezier met het gas er flink op. Ga met je vrienden van het sportteam, de collega’s of het vrijgezellenfeest eens even helemaal op hol met een men’s special pakket vol fun op wielen.

Warm op met quad rijden tijdens een stoer parcours om daarna aan het grotere werk te beginnen. De 4x4 wagens staan klaar voor een ruige tocht door het bos. En de pret is nog niet voorbij want daarna laten jullie de adrenaline stromen tijdens het driften op een speciale baan.

Borrel na aan de bar en deel jullie stoerste momenten. Er zijn ook diverse horeca mogelijkheden om af te sluiten met een maaltijd. Boek een Men’s special XL in Moordrecht of Nuenen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 124,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
3 uur
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Leuk bedrijfsuitje!

Wij hebben een geweldig bedrijfsuitje gehad met de juiste activiteiten. Veel geleerd bij het driften. Ook voldoende ruimte om tussendoor gezellig wat te drinken en te eten. Compliment voor de begeleiding.

Door: Jos
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01