tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer hindernisbanen
Obstacle run

Ga de uitdaging aan en bedwing de meest spectaculaire parcoursen

Ben je klaar voor een adrenaline-pompend avontuur vol uitdaging en teamwerk? Ontdek onze spannende selectie obstacle runs en test je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon op zoek bent naar een uniek uitje, onze obstacle runs bieden iets voor iedereen. Bekijk nu onze opties en bereid je voor op de ultieme test van jezelf.

Wat maakt een obstacle run zo leuk?

Een obstacle run is een unieke en uitdagende ervaring die je hart sneller doet kloppen en je grenzen verlegt. Met modderige parcoursen, indrukwekkende hindernissen en een intense fysieke inspanning, biedt een obstacle run een adrenalinekick die je nergens anders vindt. Het gaat niet alleen om het voltooien van het parcours, maar ook om teamwork, doorzettingsvermogen en het overwinnen van barrières. Of je nu een ervaren hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een obstacle run zorgt voor een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Obstacle runs zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een sportieve uitdaging en een beetje avontuur. Of je nu een fanatieke atleet bent, regelmatig traint of gewoon op zoek bent naar een leuke en unieke activiteit, een obstacle run biedt voor elk wat wils. Het is een geweldige manier om je conditie te testen, je fysieke grenzen te verleggen en je doorzettingsvermogen te versterken. Bovendien kan het de perfecte gelegenheid zijn om samen met vrienden, collega's of familie een onvergetelijke ervaring te delen.

Veel gestelde vragen: 

 1. Wat voor soort hindernissen kan ik verwachten tijdens een obstacle run?
  Tijdens een obstacle run kun je een breed scala aan hindernissen verwachten, zoals muren, touwnetten, modderige greppels, klimstructuren, waterpartijen en nog veel meer. Elke run heeft zijn eigen unieke set van uitdagende obstakels.
 2. Moet ik een getrainde atleet zijn om deel te nemen aan een obstacle run?
  Nee, je hoeft geen getrainde atleet te zijn om deel te nemen. Obstacle runs zijn ontworpen voor mensen van alle fitnessniveaus. Je kunt je eigen tempo bepalen en de obstakels zo uitdagend maken als je wilt.
 3. Moet ik speciale uitrusting dragen tijdens een obstacle run?
  Het dragen van comfortabele sportkleding en stevige sportschoenen wordt aanbevolen. Sommige mensen dragen handschoenen om hun handen te beschermen tijdens het vastgrijpen van obstakels. Vergeet ook niet om voldoende water mee te nemen om gehydrateerd te blijven.
 4. Zijn er obstakels die ik kan overslaan als ik ze te moeilijk vind?
  Ja, bij veel obstacle runs zijn er obstakels die je kunt overslaan als je ze te moeilijk vindt of als je ze om andere redenen liever vermijdt. Het is belangrijk om je eigen veiligheid en comfortniveau in overweging te nemen.
 5. Wordt er rekening gehouden met verschillende fitnessniveaus?
  Ja, obstacle runs zijn ontworpen voor deelnemers van alle fitnessniveaus. Het parcours biedt uitdagingen voor zowel beginners als ervaren sporters. Je kunt de obstakels aanpassen aan jouw eigen niveau en comfort.

  Zie ook "Alles wat je wilt weten over een Obstacle Run" voor meer vragen en antwoorden

Klaar om jezelf uit te dagen en deel te nemen aan een opwindende obstacle run? Boek dan een obstacle run en bereid je voor op een avontuur vol obstakels, teamwerk en persoonlijke triomf!

Weergave:
1 uitje
Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 40 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01