tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

Nederlands record cocktail shaken - met meer dan 200 personen tegelijk!

Wat ga je doen?

Hij is vorig jaar behaald, het Nederlands record cocktail shaken! Meer dan 150 personen deden mee en kregen een plaats bij een eindeloos lange tafel met voor iedere deelnemer een eigen cocktail setje. Onze eigen shaker is jarenlang barman geweest en heeft heel wat mensen blij gemaakt met heerlijke cocktail bij bekende ketens zoals Hardrock cafe. Op een meters hoge stoel en gewapend met een microfoon leert hij jullie heerlijke cocktails maken. Jullie zullen met z'n alle tegelijk shaken. Ready, set, go...shaken maar! Wat een bijzondere ervaring!

Neem plaats bij de meters lange tafel. Iedere deelnemer krijgt een eigen cocktail setje en onze shaker neemt jullie stap voor stap mee in de wereld van de cocktails. Jullie gaan 2 cocktails maken, een passion fruit martini en een moijto met verse aardbeien en watermeloen. Niet alleen ziet de tafel er tropisch uit, de cocktails zijn om te smullen! Na het maken van iedere cocktail hebben jullie even de tijd om gezellig met elkaar te kletsen en om de cocktail op te drinken. Ondertussen bouwt ons ervaren team in een mum van tijd de tafel om. De tafel is weer helemaal schoon en alles staat netjes voor jullie klaar voor de volgende cocktail! 

Dit is de rolls royce onder de cocktail workshops en echt een super unieke ervaring. Gaan jullie het wereld record cocktail shaken breken? Wij zijn er klaar voor! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Vraag ons een leuke deal voor julie te maken inclusief bbq op het strand of diner op locatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1,5 uur
Nederlands, Engels en Duits
Binnen en buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01