tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Navigeer naar Samenwerking - Teambuilding op een luxe jacht

Wat ga je doen?

Vergaderen of teambuilding op een schip en met je team creatief bezig zijn met strategie, horizonverbreding of koersbepaling? Wij bieden je die mogelijkheid op het motorjacht 'Amigo' inclusief een ervaren schipper. Wij leveren maatwerk en kunnen desgewenst met een eigen of door jullie meegenomen trainer / coach het water opgaan. Zelf de koers gaan bepalen en het schip besturen?  Naar een onbewoond eiland varen om een teambuildingsactiviteit of trainingsessie te doen?  Elk uitje is maatwerk, zodat het bij jullie wensen past.

Je kunt bij ons boeken voor een dag of een dagdeel met een groep tot maximaal 8 personen. Aan boord vind je wifi, een smart tv en een whiteboard met flipover.
Koffie, thee, drankjes, koek, borrelplank en een luxe belegde broodjes-lunch is inbegrepen! 

De vaarroute bepalen we in overleg. Zo kunnen we naar Harderwijk, Elburg of Spakenburg varen, maar ook naar een eilandje waar landrotten niet kunnen komen. Ervaar vanaf het water de rust en de weidsheid van de natuur op een unieke manier. Los van de wal krijg je een ander perspectief én inspirerende inzichten. Op basis van jullie wensen stemmen we route en mogelijkheden af tot een mooie mix van werk en ontspanning.

Startpunt is 'Jachthaven Strand Horst' te Ermelo, direct aan de A28 en op slechts 10 autominuten van Amersfoort/knooppunt Hoevelaken. De auto kan vlak bij het schip gratis geparkeerd worden. Opstappen in Zeewolde is ook mogelijk.

Naast onze bestaande diensten bieden we nu ook een populair dagarrangement aan. Vanuit jachthaven Strand Horst of jachthaven Zeewolde varen we via Harderwijk en het aquaduct naar Elburg. Daar hebben jullie de gelegenheid om het prachtige oude Zuiderzee stadje te verkennen, waarna we bij een onbewoond eiland aanleggen voor bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten.

Hebben jullie interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We verwelkomen jullie graag aan boord van de 'Amigo' en kijken ernaar uit om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen!
Welkom aan boord!

Wij hanteren een minimum prijs van € 895 per groep

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 110,- tot € 150,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 8 personen
4 tot 9 uur
Goed om te weten:
  • Onbeperkt drankjes
  • Inclusief lunch
  • Inclusief borrelhapjes
  • Inclusief kapitein
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01