tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Naughty cocktails - Piemels en cocktails zijn het perfecte recept voor een vrijgezellenfeest

Wat ga je doen?

Willen jullie keihard lachen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Verras de vrijgezel met de Naughy cocktail workshop! De vrijgezel wordt geblindoekt door jullie persoonlijke Christian Grey. Raad zij welke cocktail jullie als eerst gaan maken? Maar wat heeft ze eigenlijk in haar handen?! 

Als jullie helemaal uitgelachen zijn gaat de workshop van start. Shotjes, vanille vodka, Christian Grey en een heerlijke zelf gemaakte Pornstar Martini. Dat begint al goed! Terwijl jullie lekker loungen op het terras en genieten van jullie heerlijke cocktail zorgt Christian dat alles tip top klaarstaat voor het volgende onderdeel van jullie workshop. De tafel is omgetoverd en jullie moeten wel 2 keer kijken om te zien wat er op tafel ligt! De mudlers zijn overboord en zijn vervangen door...jawel...zwarte, roze en huidskleurige dildo's! En daar gaan jullie heerlijke moijto's van maken met fruit in de vorm van....  

Piemels en cocktails, wat een fantastische combinatie voor jouw vrijgezellenfeest. Jullie krijgen gegarandeerd pijn in jullie buik van het lachen!

Tip! Combineer de Naughty cocktails met Achery tag Dick Hunt en een lekkere bbq op het strand. Jullie krijgen mega veel korting en een gratis mini fotoshoot met de vrijgezel! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 34,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01