tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Naaktmodel tekenen en schilderen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Papier, potlood, verf, kwasten. En een inspirerend naaktmodel.
Tijdens deze workshop gaan jullie een naaktmodel tekenen en schilderen. Het model begint gekleed, en stapje voor stapje gaan jullie het model tekenen en schilderen, waarbij het model steeds minder kleren aan heeft. De docent leert je goed kijken en dat op papier zetten. En het model zelf gaat je ook commentaar geven op jullie tekeningen, dat maakt deze workshop leerzaam en vooral erg hilarisch.

Deze workshop is erg populair en wordt gegeven door een docent en een model (m/v).
Vaak is alleen degene die deze workshop boekt op de hoogte wat de workshop inhoudt, voor de andere deelnemers is het verrassing.

Dan beginnen we met een gewone tekenworkshop, waarbij deelnemers een bosje bloemen tekenen. En daarna een appel, die de knappe assistent/assistente vasthoudt. En niemand verwacht dat bij de volgende tekenopdracht, de assistent/assistente iets uittrekt.

En vervolgens wordt bij elke tekenopdracht de knappe assistent/assistente wat naakter, tot hij/zij volledig naakt voor de groep staat. Of ligt. De deelnemers mogen de standen uitzoeken. 
Tijdens het laatste deel van de workshop maken de deelnemers een schilderij zodat iedereen een tastbare herinnering heeft aan de workshop.

De locatie kan alles zijn: van een zaaltje boven een café of een huiskamer. Als alle deelnemers ruimte hebben om op een tafel te werken en de ruimte voldoende is afgesloten zodat er niet zomaar iemand onverwacht komt binnenlopen, dan is de ruimte geschikt.

Tijdens de workshop maakt de docent foto's, en na afloop maakt hij een groepspfoto met het model in het midden. Die krijgen jullie per WhatsApp toegestuurd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 100,- per persoon (incl. BTW)
7 tot 150 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,6 uit 6 beoordelingen

10 Beleving
9,7 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit

De workshop naaktmodel tekenen en schilderen was erg leuk opgezet en heeft onze verwachtingen overtroffen. Het was erg leuk!

Hele leuke workshop met een fijne opbouw.
De begeleiding en modellen waren top. We hebben er van genoten.

Door: Marnick

Zeer geschikte originele activiteit voor vriendenweekend!

Leuke en goed georganiseerde activiteit, welke mede dankzij de spontane modellen en de goede begeleiding een groot succes werd! We hebben een hele leuke middag gehad en veel gelachen. Een aanrader!

Door: Peter
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01