tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Naaktmodel tekenen en schilderen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Papier, potlood, verf, kwasten. En een inspirerend naaktmodel.
Tijdens deze workshop gaan jullie een naaktmodel tekenen en schilderen. Het model begint gekleed, en stapje voor stapje gaan jullie het model tekenen en schilderen, waarbij het model steeds steeds minder kleren aan heeft. De docent leert je goed kijken en dat op papier zetten. En het model zelf gaat je ook commentaar geven op jullie tekeningen, dat maakt deze workshop leerzaam en vooral erg hilarisch.

Deze workshop is erg populair en wordt gegeven door een docent en een model (m/v).
Vaak is alleen degene die deze workshop boekt op de hoogte wat de workshop inhoudt, voor de andere deelnemers is het verrassing.

Dan beginnen we met een gewone tekenworkshop, waarbij deelnemers een bosje bloemen tekenen. En daarna een appel, die de knappe assistent/assistente vasthoudt. En niemand verwacht dat bij de volgende tekenopdracht, de assistent/assistente iets uittrekt.

En vervolgens wordt bij elke tekenodracht de knappe assistent/assistente wat naakter, tot hij/zij volledig naakt voor de groep staat. Of ligt. De deelnemers mogen de standen uitzoeken. 
Tijdens het laatste deel van de workshop maken de deelnemers een schilderij zodat iedereen een tastbare herinnering heeft aan de workshop.

De locatie kan alles zijn: van een zaaltje boven een café of een huiskamer. Als alle deelnemers ruimte hebben om op een tafel te werken en de ruimte voldoende is afgesloten zodat er niet zomaar iemand onverwacht komt binnenlopen, dan is de ruimte geschikt.

Tijdens de workshop maakt de docent foto's, en na afloop maakt hij een groepspfoto met het model in het midden. Die krijgen jullie per WhatsApp toegestuurd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 80,- per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
Prijs is exclusief reiskosten
7 tot 40 personen
Ongeveer 2 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief model
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 18 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01