starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Naaktmodel Schilderen in Utrecht

Wat ga je doen

Kom voor het Naaktmodel Schilderen naar Utrecht, één van de vele creatieve workshops die wij organiseren.

Een leuke en fascinerende schilderworkshop ervaar je met het Naaktmodel Schilderen. Zowel een mannelijk als vrouwelijk naaktmodel kan zich laten naschilderen.

Een workshop naaktschilderen waarbij altijd wel gelachen wordt, maar waar wel degelijk geleerd wordt hoe je moet kijken en op welke details je moet letten. Lichamelijke verhoudingen, compositie en kleur spelen daarbij een belangrijke rol.

Stel jezelf bloot aan een naaktmodel en creëer jouw vrouwelijk of mannelijk naakt op het doek. Een ideale workshop schilderen waarbij je op en top creatief bezig bent.

Bijzonder geschikt voor een vrijgezellenfeest, waar eventueel ook nog een leuke kookworkshop, wandeling of heerlijke boottocht aan verbonden kan worden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01