tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop naaktmodel boetseren

Een creatieve workshop met een spannende twist

Leer het menselijk lichaam kennen

Tijdens een workshop naaktmodel boetseren krijg je pas echt oog voor de verhoudingen, vormen en veelzijdigheid van het menselijk lichaam. En dat kan natuurlijk het beste als je een echt menselijk model voor je hebt.

Een naaktmodel voor je tijdens een workshop naaktmodel boetseren, schilderen of tekenen is even wennen, maar al snel zie je alleen nog de lijnen en vormen en doet die naaktheid er niets meer toe. En dan is het toch eigenlijk wel heel bijzonder dat iedereen een prachtig kunstwerk kan creëren als blijvende herinnering aan een familiedagje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Naaktmodel boetseren is een van de diverse workshops boetseren die er zijn. Klei en steen workshops zijn een goed idee als je met natuurlijke materialen iets wilt creëren.

Filter 2 naaktmodellen Boetseren
Weergave:

Er zijn 2 naaktmodellen boetseren gevonden

Tonen

Naakt model boetseren of schilderen in Amsterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 39,50 per persoon
8 tot 20 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Attentie dames en heren! Een creatieve workshop is nog nooit zo spannend geweest…Naakt boetseren is het nieuwe vrijgezellenfeest van 2018.Niet zo van de vieze handjes? Pak je kwast en tover een ware held of heldin op jouw eigen schilderdoek.

Tonen

Naaktmodel boetseren in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 37,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Wist je al dat een gemiddeld lichaam bestaat uit 7 à 7 ½ hoofden bestaat? En dat de lengte van je voet ongeveer gelijk is aan de lente van je onderarm? Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele andere weetjes om de verhouding van het menselijk lichaam te beschrijven. Dit gaan we ontdekken in een ongedwongen sfeer tijdens het boetseren van een echt naaktmodel.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01