tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Muzikale Meet-up Teambuilding - samen zingen en swingen!

Wat ga je doen?

Wil je je collega's eens op een heel andere, verrassende manier leren kennen? En wil je ervaren hoe verbindend en leuk samen muziek maken is? Volg dan samen met je team de Muzikale Meet-up Teambuilding!

In twee uur tijd laat de ervaren singer-songwriter en workshopbegeleider Fanny Bod jullie samen zingen en swingen. Een pianist begeleidt jullie hierbij met live-muziek! In bands die echt lekker klinken, zitten vaak muzikanten die al jaren samen spelen. Ze zijn op elkaar 'ingespeeld'. Dit werkt precies zo bij teams: Als je samen muziek maakt en zingt, dan begrijp je elkaar beter en heb je aan een half woord genoeg. Teambuilding bij uitstek! 

Wat gaan we doen tijdens de Muzikale Meet-up Teambuilding?

We beginnen met een drankje, terwijl de pianist vast wat speelt. Daarna vertelt Fanny jullie een verhaal waarin zij jullie meeneemt in de wereld van de muziek. Vervolgens doen we een korte warming up van het lichaam en de stembanden. En daarna begint het echte werk: we gaan samen swingen en zingen op leuke liedjes! Misschien kunnen jullie zelfs wel meerstemmig zingen of zit er een kort solopartijtje in voor een echte durfal!

En, vind je het zingen nog een beetje spannend? Dan mag je ook neuriën, of je pakt de tamboerijn. Tijdens het muziek maken zullen jullie merken dat je leert echt naar elkaar te luisteren en één geheel te vormen. Hoe meer je hierin met elkaar samenwerkt, hoe beter het gaat klinken! 

Het plezier in muziek maken staat voorop, niet of je het goed kunt!

  • Deze Muzikale Meet-up past heel goed als onderdeel van een gezellig dagje uit met een team. Of als ontspannen en vrolijke afsluiting van een vergaderdag.
  • Deze workshop kun je volgen op allerlei locaties in Nederland, waarbij je zelf een locatie regelt of wij een locatie regelen op verzoek.
  • In totaal duurt deze Muzikale Meet-up  2 uur en is geschikt voor 6 tot 30 mensen.
  • Kosten zijn op aanvraag en zijn exclusief reiskosten en locatiekosten.
  • Aansluitend of voorafgaand een lunch, diner of borrel is op veel locaties te regelen.

Heel veel teams gingen jullie al voor: van de top van een ministerie, teams van UWV, SVB, van een ziekenhuis, handhavers en leraren!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 30 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,4 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Met een brede glimlach uit je muzikale comfortzone!

Fanny heeft met haar muzikaliteit en enthousiasme ons hele team aan het zingen gekregen! Ze voelt aan hoe ver ze kan gaan om iedereen individueel ook uit te dagen en te laten stralen in hun eigen talent. Dit was voor sommige zeker uit de comfortzone, maar de workshop werd door iedereen met een brede glimlach en met veel energie afgesloten!

Door: Noëlle

De muzikale energizer geeft je energie en een grote glimlach op je gezicht. Een absolute aanrader!

Ons team heeft deelgenomen aan de muzikale energizer. Vooraf hadden we geen idee wat we konden verwachten. Fanny stelt binnen no-time iedereen op zijn/haar gemak met haar humor, enthousiasme en creativiteit. De muzikale energizer geeft je energie en een grote glimlach op je gezicht. Een absolute aanrader!

Door: Carina
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01