starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Maak samen de mooiste muziek tijden een muziek workshop

Beoordelingen Muziek workshops

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 32 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 32

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke middag met ongekende gezelligheid

De ruimte was gezellig (alleen het binnenkomen zijn ze nog aan t werk om dit gezellig te maken) en Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen "freestylen". We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn en dan nog gave muziek produceren ook met zijn allen. Echt een aanrader om dit te doen!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig, swingend, ontspannen!

Leuk om samen met collega's te doen. Goede uitleg van het bespelen van de djembé, ook een paar andere instrumenten uit kunnen proberen. Met de groep kun je al snel een paar ritmes spelen. Ruimte voor verschil in talent of ervaring. Gezellige workshopleider!

maandag, 27 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

het was super om te doen. veel geleerd en lol gehad

super.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het een hele leuke ervaring.

Relaxte sfeer! Over de prijs-kwaliteitverhouding kan ik niets zeggen, omdat ik dat niet weet. Daarom beoordeel ik dit in het midden met 3 sterren.

woensdag, 22 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, veel plezier gehad en super leuk.

Ik vond de workshop erg leuk. Tijdens mijn verjaardag wilde ik wat leuks doen met mijn vriendinnen. Nou dat is zeker gelukt. Het was een super toffe verjaardag met de workshop als hoogtepunt. Niet te moeilijk en toch leuk.

maandag, 6 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassende, mizikale interactie met groep

Prijs/kwaliteit niet beoordeeld: workshop als kado gekregen.

dinsdag, 17 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig om samen met mijn familie muziek te maken

Fijn hoe je ons ontving en begeleidde. Heel rustig en enthousiast. Je nam ons mee op Djembé reis, stap voor stap speelde we mee en aan het eind speelden we samen ons lied. Met geleerde riffels en vrij spel wat op een natuurlijke manier op kwam. Heel mooi en bijzonder, vooral om met mijn familie te doen, iets wat we niet eerder deden. Alles mocht er zijn, plezier, kwetsbaarheid, eigenheid , volgen, ... Dankjewel

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een sfeer, iedereen heeft ervan genoten.

We hebben een topavond gehad. Leuk en afwisselend programma. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

vrijdag, 13 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldige workshop was dit!

Een uur lang een swingende workshop waar iedereen aan mee kan doen: muzikaal of niet-muzikaal. Sebastiaan bouwt het goed op en begeleidt de groep (bij ons 70 personen) naar een mooi slotakkoord.

maandag, 2 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben genoten!

Hele leuke workshop met veel vaart, humor en enthousiasme.

donderdag, 28 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige leuke percussie workshop gehad, enthousiaste docent en speelt in op niveau en samenstelling van de groep. Onze kleindochter van 3 zat de dagen er na nog te zingen op het ritme van: A- fr-ca en pannenkoeken pannenkoeken. Een aanrader!!!

Prijs kwaliteit verhouding van de workshop is prima.
Ik beveel deze workshop van harte aan .

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke avond voor een divers gezelschap jong en ''ouder'', onder prima begeleiding van Sebastiaan.

Prima georganiseerd, goede prijs/kwaliteit verhouding....aanrader!

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer fijne ambiance

8

dinsdag, 26 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super teamactiviteit!

Al vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Echt super wat Jeroen en zijn team in korte tijd in beweging kan brengen bij mensen. Geleerd, samengewerkt en vooral ook gelachen met elkaar. Nieuwe talenten zijn ontdekt.

Het voltallige team heeft genoten! Het is nog steeds gesprek van de dag! Voor herhaling vatbaar.

Nogmaals dank voor deze beleving!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!

Teambanding is geweldig. Wat een leuke en gezellige middag hebben wij gehad in Katwijk! Na een korte introductie vorm je samen met collega's een echte rockband.

Je duikt de studio in en gaat aan de slag met jouw favoriete instrument. Of je nu muzikaal bent of juist niet, iedereen kan meedoen! Na wat oefenen ben je klaar voor de finale: een live optreden!

Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties ontvangen van collega's na dit uitje.

dinsdag, 12 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige dag

Met onze teamdag een eigen lied opgenomen. Ontspannen sfeer waardoor we dachten allemaal heel goed te kunnen zingen.
Goede uitleg en leuk om een studio eens van binnen te zien. Erg profecioneel opgezet. Bedankt voor een leuke teamdag. Kwintes almere

woensdag, 3 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dagje

Bedankt voor de leuke dag. Je bent een topper Koos.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team en absolute aanrader!!!!

Ik vind deze muziekschool by far de leukste waar ik ooit geweest ben. Ze hebben verschillende genres en ook de studio’s zo ingericht. Super leuk om met je team te doen, mega veelzijdig!!

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische dag!

Erg professionele begeleiding, een goed verzorgd programma en met goede apparatuur. Wij hadden als groep allemaal geen enige ervaring met muziek maken en toch is dit super makkelijk te doen! Zeker een aanrader als uitje voor bedrijven of gewoon als verjaardag.

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke beleving. Heb het enorm naar mijn zin gehad!

Het personeel is leuk, gezellig en zeer professioneel. Zij zorgden voor een dag die ik nooit zal vergeten. Chapeau!

maandag, 20 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gekke middag gehad!

Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn! Wat een leuke ervaring om een echt optreden te geven en petje af voor de mensen van Teambanding die je zo goed helpen. Echt een aanrader!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring en iedereen deed heel enthousiast mee. Vol lof voor de begeleider, speelde goed in op de situatie.

Super activiteit, die ik zeker aanbeveel bij anderen.Wij hadden een familiegroep van 38 personen, die allemaal enthousiast meededen. Ook de mensen die niets met muziek hebben, waren heel enthousiast na afloop!

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring voor beginners en ervaren muzikanten..!!

Superleuke middag gehad met ons hele team...! Op een leuke, simpele manier leer je in een paar uur om bekende rocknummers te spelen. Ook prima te doen voor mensen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden. Iedereen vond het te gek..!!

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waanzinnig swingende workshop met geweldige leider.

Ik zou een ieder deze workshop aanraden... Wat een sfeer.. Super grappig, super swingend.. gewoon super gezellig..

dinsdag, 26 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01