starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Muziek kinderfeestje

In deze kinderfeestjes zit muziek!

Twee violen en een trommel en een fluit voor een feestje met muziek

Kinderen houden van muziek. Liedjes zingen, dansen en instrumenten bespelen. Hoe doller, hoe gekker lijkt het soms. Muziek is leuk en gezellig en geeft een feestelijke sfeer aan het feestje. Kinderen hebben vaak een verrassend goed gevoel voor ritme en ze kunnen zichzelf helemaal in de muziek kwijt

Speciaal voor kinderfeestjes zijn er diverse arrangementen samengesteld waarbij muziek een belangrijke rol speelt. Doe een DJ workshop, of ga een middag trommelen op djembés en andere trommelinstrumenten.
Of ga kennismaken met allerlei verschillende instrumenten en deze ook bespelen, hoe cool is dat?
Uiteraard is het ook mogelijk om lekker los te gaan met dansen en zingen.

Kortom een muziekfeestje is een goede en originele keuze voor een kinderfeestje vol muziek en gezelligheid.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Nieuw

Wie wilt er nou niet een eigen trommel met stok maken, leren hoe je die moet bespelen en zelf nog mee mag nemen om er thuis mee verder te gaan! Een onvergetelijke workshop voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Wat het belangrijkste is van de workshop? Heel veel plezier hebben!

Prijs
Vanaf € 150,00 per kinderfeestje
Aantal
6 tot 30 kinderen
Locaties
Wij komen op locatie in de provincies Noord-Brabant, Utrecht, Limburg, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Zeeland en Flevoland
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Vier nu een uniek kinderfeestje bij DJ School Purmerend! Leer met maximaal 10 vriendjes of vriendinnetjes de basis van het DJ zijn. Je begint met ‘beatmatchen’, daarna leer je ‘pitchen’ en nog voor de pauze heb je je eerste ‘cue-point’ gemaakt. Die termen klinken nu nog onbekend, maar de Official Teachers zorgen dat je het binnen een uur niet alleen de termen kent, maar ook direct kunt toepassen bij je mix!

Prijs
Vanaf € 19,00 per kind
Aantal
5 t/m 10 kinderen
Locaties
Purmerend
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

"Je eigen trommel (en stok) maken, leren bespelen én mee naar huis nemen". Dé workshop voor kids in de leeftijd van 5 - 10 jaar. Belangrijkste ingrediënt: een hele hoop lol!

Prijs
Vanaf € 150,00 per kinderfeestje
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Montfoort
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Samen muziek maken en/of lasergamen kan bij ons in Leiden. Wij hebben een aantal unieke kinderfeestjes samengesteld. Jullie gaan om de beurt los op een stoer instrument en leren jullie ook nog een legendarisch liedje spelen! Daarna ga je je eigen feestje bouwen als DJ. Het is mogelijk om ook nog 30 minuten te lasergamen in onze lasergamehal.

Prijs
Vanaf € 6,50 per kind
Aantal
Vanaf 8 kinderen
Locaties
Leiden
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01