tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer bingo spellen
Muziek bingo

Lekker swingen, zingen en hits afstrepen tijdens een muziek bingo

Duik in de opwindende wereld van muziek bingo, waar muziek en spel samenkomen! Of je nu een muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, onze muziek bingosessies bieden een unieke en vermakelijke ervaring. Test je muziekkennis, zing mee met bekende hits en maak kans op geweldige prijzen. Bereid je voor op een avond vol muzikale verrassingen!

Ontdek de opwindende wereld van muziekbingo

Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze activiteit:

 1. Muziekbingo combineert de opwinding van bingo met de vreugde van muziek. Het daagt je uit om verschillende nummers en artiesten te herkennen, waardoor het een leuke en interactieve ervaring wordt.
 2. Het is een geweldige manier om samen te komen met vrienden, familie of collega's. Het creëert een gezellige sfeer waarin je kunt lachen, zingen en herinneringen kunt ophalen aan je favoriete muziek.
 3. Muziek is vaak verbonden met speciale momenten in ons leven. Muziekbingo brengt deze herinneringen naar boven en laat je genieten van de beste hits uit het verleden en heden.
 4. Muziekbingo voegt een competitief element toe aan het traditionele bingospel. Het zorgt voor een gezonde competitie tussen de deelnemers en zorgt voor veel plezier en opwinding.
 5. Muziekbingo is geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden. Of het nu gaat om een feestje, een teambuilding evenement of een gezellige avond thuis, muziekbingo is altijd een succes.

Wat is de doelgroep voor muziekbingo?

Muziekbingo is geschikt voor iedereen die van muziek houdt en graag plezier maakt. Het is perfect voor muziekliefhebbers, feestgangers, teambuilding evenementen en iedereen die een unieke en vermakelijke activiteit wil ervaren.

Veelgestelde vragen over muziekbingo:

 1. Welke soorten muziek worden gebruikt bij muziekbingo?
  Muziekbingo kan verschillende genres en decennia omvatten, afhankelijk van het thema van het evenement of de voorkeuren van de deelnemers. Denk aan pop, rock, dance, disco, golden oldies, en nog veel meer.
 2. Moet ik muziekkennis hebben om mee te doen?
  Nee, muziekkennis is geen vereiste. Muziekbingo is leuk voor zowel doorgewinterde muziekliefhebbers als mensen die gewoon willen genieten van de muziek en de sfeer.
 3. Kan ik muziekbingo boeken voor een privé-evenement?
  Ja, muziekbingo is een populaire keuze voor privé-evenementen zoals verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes, bruiloften en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.
 4. Hoe lang duurt een muziekbingo evenement?
  De duur van een muziekbingo evenement kan variëren, afhankelijk van het aantal deelnemers en de spelregels. Over het algemeen duurt een sessie meestal tussen de 1 en 2 uur.
 5. Zijn er prijzen te winnen bij muziekbingo?
  Ja, bij muziekbingo kunnen er prijzen worden uitgereikt aan de winnaars. Dit voegt een extra spannend element toe aan het spel en zorgt voor een leuke beloning.

Verzamel je vrienden, laat je muziekkennis zien en zing mee met de grootste hits van alle tijden. Onze muziek bingosessies zorgen voor plezier, competitie en leuke prijzen. Boek nu jouw bingo en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muzikale vreugde en spanning!

Weergave:
9 muziek bingo's
Tonen
€ 10,- tot € 25,- per persoon
30 tot 250 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 20,- tot € 40,- per persoon
15 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 54,- per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 15,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 6 beoordelingen

The Christmas Quiz met muziekbingo - Het ideale teamuitje voor de kerstborrel

€ 10,- tot € 25,- per persoon
30 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 12,50 tot € 25,- per persoon
Vanaf 20 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 15,95 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 22,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 10,- tot € 25,- per persoon
30 tot 250 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01