starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Musea in Nederland

Doe, kijk, leer en ervaar met deze museumuitjes

Beleef een waanzinnige tijd en ga naar een museum

In Nederland zijn zo’n 700 musea waar je een fantastisch uitje kunt beleven. Het aanbod is enorm en er is voor ieder iets interessants te vinden.

Saai is allang niet meer van toepassing op het museum. Tegenwoordig s er van alles mogelijk op het gebied van speurtochten, interactieve spellen, leuke tours of een kijkje achter de schermen. Ga op onderzoek uit in een historisch of technisch museum, een natuur- of voertuigmuseum. Leer alles over een land of volk, de wetenschap of ga je toch voor die beroemde schilder?
Wil je rust en veel lezen of is een echte experience meer iets voor jou. In ieder museum wordt jong tot oud op eigen wijze vermaakt.

Welk museum je uiteindelijk ook gaat bezoeken, hangt natuurlijk helemaal af van je eigen smaak. Of het nu om een kinderfeestje, familie-uitje of bedrijfsdag gaat, een museumbezoek is meer dan de moeite waard.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Voor een compleet en afwisselend dagje uit introduceren wij het citytour arrangement in Rotterdam. Een hele goede keuze vanwege het gevarieerde aanbod.

Prijs
Vanaf € 90,00 per persoon
Aantal
15 tot 70 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Ga terug in de tijd in het West-Friese Oorlogsmuseum Medemblik en leer alles over de oorlogstijd tijdens een interactief spel (escapegame). Nadat de teams de opdrachten in het museum hebben voltooid, komt Korporaal Jan samen met zijn collega’s binnenvallen en neemt deze mee naar buiten voor het vervolg van het programma. 

Prijs
Vanaf € 109,00 per persoon
Aantal
16 t/m 500 personen
Locaties
Medemblik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Het bestaat echt: een plaats waar je kunt reizen in de tijd. In het preHistorisch Dorp in Eindhoven begeef je je in eeuwenoude herbergen, hoeves en boerderijen van de prehistorie tot de late middeleeuwen. In één ochtend of middag trekt er van alles aan je voorbij en heb je een uitje met familie, vrienden of collega’s dat je niet snel vergeet. Kies uit allerlei bijzondere historische activiteiten en creëer zo een speciale en unieke dag in het openluchtmuseum.

Prijs
€ 18,50 tot € 35,50 per persoon
Aantal
15 tot 90 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Tijdens een boottocht door de haven van Maasvlakte 2 ervaar je de haven van een hele andere kant. Je ziet overal kranen en schepen, de ene nog groter dan de andere. Er is ook een gids aan boord die je alles weet te vertellen over de aanleg van Maasvlakte 2. Niet alleen gaaf om eens te zien dus, maar ook erg leerzaam!

Prijs
€ 8,50 tot € 12,95 per persoon
Aantal
2 tot 200 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

“Heerlijk, Helder, Heineken!”, een bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest vol beleving en biergenot in Amsterdam. Dit speciale Heineken arrangement start met een bezoek aan de wereldberoemde Heineken Experience. Een interactief bier-museum vol waarbij de gasten kennismaken met legendes, beroemdheden, reclames en het brouwen van het bier.

Prijs
Vanaf € 95,00 per persoon
Aantal
20 tot 400 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01