tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Mozaïek workshop

Maak je eigen kleurrijke creatie met een van deze mozaïek workshops

Puzzelen met glas

Wist je al dat scherven geluk brengen? Na een mozaïek workshop weet je het zeker. Met behulp van kleurige scherfjes geef je een saai object een prachtig, kleurrijk en hip uiterlijk. Ga aan de slag met servies, een spiegel- of fotolijst of maak de mooiste mozaïektegels.

Verzamel met je vriendinnen of collega’s in een van de ateliers waar je met mozaïek aan de slag kunt of doe het gezellig bij iemand thuis of op een andere locatie. Deze creatieve activiteit is ook nog eens heel gezellig en kan goed gecombineerd worden met een lunch, high tea of borrel. En ook kinderen vinden deze workshop geweldig.

Naast mozaïeken of een andere workshop met glas kun je ook heel mooi met hout mozaïeken. En zo zijn er nog veel meer creatieve workshops door heel Nederland te vinden om jullie een top activiteit te bezorgen.

 

Filter 11 mozaïek workshops
Weergave:

Er zijn 11 mozaïek workshops gevonden

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
6 tot 25 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Gelderland - Friesland - Flevoland - Zeeland
Korte omschrijving

Gaudí was de eerste kunstenaar die gebruik maakte van tegels om te mozaïeken. Treed in zijn voetsporen tijdens deze workshop en maak de mooiste creaties. Wij komen naar je toe met alle materialen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01