starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" - Doe-het-zelf spel

Wat ga je doen

Betaalbare en originele activiteit met doe-het-zelf-moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”.

Met een klein budget een originele activiteit organiseren is onmogelijk? Welnee! De oplossing is het doe-het-zelf-moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”. Deze hilarische detective aan tafel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden: gewoon lekker thuis met familie of vrienden, in een restaurant tijdens een diner of High Tea of gezellig met collega´s in de bedrijfskantine.

Moordspel met locatie en eten naar eigen keuze

“De Onfortuinlijke Bankier” is een amusant moordspel dat u kunt spelen tijdens een etentje, maar is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een High Tea of gewoon wat lekkere hapjes of alleen een borrel. Iedere deelnemer krijgt een spelboekje met daarin een duidelijke speluitleg, het script, de spelregels en natuurlijk de ontknoping. Alles komisch geschreven en prachtig geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. Spannend en gezellig!

Eenvoudig te organiseren moordspel

Dit moordonderzoek wordt geleid door… het slachtoffer zelf! Wanneer hij onder verdachte omstandigheden sterft, ontvangen de verdachten een uitnodiging voor een diner. Zij moeten gezamenlijk uitzoeken wie de moordenaar is. Die wordt passend gestraft. Zo blijven alle schandalen binnenshuis maar komt de dader niet weg met de moord. Het script kan door ieder willekeurig aantal deelnemers voorgedragen worden, verkleed of niet. Een spelleider is niet nodig. Alles wijst zichzelf. Voor de organisator begint de pret al bij de eenvoudige voorbereiding: hij of zij ontvangt een duidelijke instructie met spel-, eet- en zelfs muziektips. Zo organiseert u met een kleine besteding en een beetje moeite een super originele activiteit!

Doe het zelf spel:

Dit spel is een "doe het zelf spel" zonder spelbegeleiding op locatie.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01