starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Moorddiner arrangementen in heel Nederland en België - Dinerspel

Wat ga je doen

Wij bieden betaalbare moorddiner-arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen. Geschikt voor groepen van 8 t/m 250 personen. Groepen vanaf 15 personen kunnen onze moordspellen ook op een eigen locatie of zelf gekozen restaurant spelen.

De moorddiner-arrangementen combineren spanning en humor met lekker eten! Voor groepen vanaf acht personen te spelen in heel Nederland en Vlaanderen. Betaalbaar, interactief en perfect geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen- of familiefeestjes!

De Ongenode Gast Moorddiner

Moordspel "De Ongenode Gast" is het laatste meesterwerkje van Dinerspel.nl /Moorddiner.be. Op de zestigste verjaardag van mediatycoon John Donkervoort komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en in zwaar beschonken toestand het feestje verstoren. Verontwaardigd dreigt ze geheimen van de aanwezigen aan de roddelpers te verklappen. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen. Wie van de verdachte celebrities is de dader?

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel is een hilarische en tikkeltje foute moordcomedy van Dinerspel.nl / Moorddiner.be. Vlucht MH7700 van Mile High Airlines zet vanaf Singapore koers naar Sydney. Op tien kilometer hoogte wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt. Iemand heeft gif in zijn koffie gedaan! Dat kan alleen maar één van de crewleden of Businessclass passagiers zijn geweest. Kruip in de huid van één van de kleurrijke personages en probeer deze moord op hoog niveau tijdens een diner of lunch op te lossen.

Miss Murder Moorddiner

Vlak voor de Miss World verkiezingen op Coco Island worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen in hun appartement. Iemand heeft ze op gruwelijke wijze afgeslacht en diegene moet nog ergens op het tropische eiland rondlopen. Bodyguard Tony Speranza start een moordonderzoek waaraan jij met collega's, vrienden of familie kunt meedoen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01