starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Moorddiner arrangementen in heel Nederland - Dinerspel

Wat ga je doen

Dinerspel.nl biedt betaalbare moorddiner-arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen. Geschikt voor groepen vanaf 8 t/m 250 personen. Daarnaast kunnen onze moorddiners vanaf 15 personen ook in een eigen locatie of zelfgevonden restaurant worden gespeeld.

Miss Murder Moorddiner

De Miss World verkiezingen worden dit jaar gehouden op Coco Island, het Caribische privé eiland van miljardair Bruce Ranson. Twee dagen voor de finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen in hun appartement.  Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord of beter gezegd afgeslacht! De moordenaar moet zich onder de gasten op het eiland bevinden.

Moordvlucht Moorddiner

Deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Vlieg mee met vlucht MH7700 van Mile High Airlines en begeef u onder de markante passagiers in de Businessclass.
Het toestel zet vanaf Singapore koers naar Sydney. Op tien kilometer hoogte wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd. Dat kan alleen maar door één van de crewleden of passagiers zijn gedaan.

Speel de rol van één van de uiteenlopende personages uit deze moordspellen en probeer de dader te ontmaskeren. Ondertussen geniet u van een heerlijk diner.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01