starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Moord tijdens de Lunch! - Moordspel inclusief lunch

Wat ga je doen

Een moordspel lunch is de juiste combinatie van een heerlijke lunch en een spannende detective waarbij de plaats delict een door jullie gekozen restaurant in Nederland of België is.

Jullie krijgen een goed script en uiteraard zullen bijpassende outfits, als maffiabaas of zakenman, niet ontbreken, zodat jullie volledig in jullie rol op kunnen gaan. Onder leiding van een professionele rechercheur gaan jullie een moord oplossen. Hoe is de moord gepleegd, wie is de moordenaar en wat was het motief? Verzamel met z’n allen zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van de lunch met het vonnis. Uiteraard is er een prijs voor de beste speurneus!

Dit gezellige maar ook zeker spannende moordspel in combinatie met een overheerlijke lunch is leuk als bedrijfsuitje, maar zal het ook zeker goed doen tijdens een familiedagje, groepsuitje of vrijgezellenfeestje in de stad van jullie keuze.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan in welke stad je het moordspel wilt spelen.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01