tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

Moord op het vrijgezellenfeest - Speel dit moordspel in een stad naar keuze

Omschrijving

Uniek, het enige komische moordspel voor een vrijgezellenfeest. Sinds school stonden zij bekend als de A-club. Een groep van beeldschone en populaire meisjes, die er voor zorgden dat iedereen hun hoofd omdraaide en vol bewondering naar hun keek. Centrale figuur in de groep is Anna Fermantle, de juweel van de club en de onbetwiste leider van de A-club.

Hun kleine groep bleef ook nog lang na hun schooltijd bestaan. Dus was het logisch dat toen Anna haar huwelijk aankondigde met de knappe en rijke Paul Patterson, zij wilde dat de A-club met haar, haar vrijgezellenavond zou vieren. Nadat zij in een duur restaurant hadden gedineerd, vertrokken zij naar de nachtclub “Tropicana” om zich daar te mengen onder de rijke en bekende jetset. Wanneer zij zich geïnstalleerd hebben in de speciaal voor hun gereserveerde VIP ruimte, duurt het niet lang voordat de drank rijkelijk vloeit en de stripper arriveert.

De meiden hebben de tijd van hun leven, maar voor een van hen is het ook tegelijk het einde van haar leven.

Extra optie:

Ook in combinatie te boeken met onze “Moord Quizzen”. Vraag naar onze combi-arrangementen voor een “moord” dag.

Het is ook mogelijk binnen zowel het moordspel als de moordquiz een persoonlijk accent aan te brengen met vragen of aanwijzigingen. Onze moordspelen kunnen worden verzorgd op iedere gewenste locatie in Nederland of België. Zowel binnen als buiten en op iedere gewenste dag en tijdstip. Ook is een moordspel (casino) geheel in het engels te verzorgen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
10 tot 100 personen
2,5 tot 3 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief aankleding
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01