tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer citygames
Moord en misdaad citygame

Crimineel leuke stadspellen voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers

Moord en misdaad is niet alleen in het echte leven een regelmatige onderwerp in het nieuws, ook in fictie kom je het overal tegen. Moordenaars die de stad onveilig maken, criminele bendes die het openbare leven in de war schoppen, het is overal. Daarom is een moord en misdaad citygame altijd actueel.

Lees verder

Met jullie groep ga je in de stad waar jullie groepsuitje zich afspeelt dus zeker een spannende tijd beleven met een moord en misdaad citygame. Kruip in de huid van CSI en volg de sporen en aanwijzingen, waan je Sherlock Holmes of een van de rechercheurs uit Flikken… Spoor hackers op, bankrovers, Mr X, vecht tegen de maffia of Russische spionnen.

Alle citygames hebben een duidelijke uitleg, meestal met een spelleider en extra’s als acteurs, VR, AR, gadgets en een tablet om te gebruiken voor de opdrachten. Er zijn citygames specifiek voor een bepaalde stad maar meestal zijn ze te spelen in een stad naar keuze.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01