tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer beauty en lifestyle workshops
Modellen workshop

Laat jezelf omtoveren tot model en stap in de spotlight

Vandaag ben jij de ster: modellen workshop

Het leven van een topmodel spreekt vaak tot de verbeelding: mooie kleren, verre reizen, tropische oorden en bekende mensen om je heen. Maar het is ook hard werken! Het resultaat is het meer dan waard: de ultieme foto.

Lees verder

Tijdens een modellen workshop kun je ervaren hoe het is om een dag in het middelpunt te staan. Alle ogen, lichten en camera’s zijn op jouw gericht en jij kunt alles geven voor die ene mooie foto.

Tijdens een modellen workshop leer je alles over de juiste houding, de juiste look en de juiste bewegingen. Natuurlijk ontbreekt een professionele make-up en outfit ook niet. Als alles tot in de puntjes is geoefend en verzorgd is het moment van de fotoshoot aangebroken.

Een modellen workshop is leuk om te doen met je vriendinnen of collega’s tijdens  een dagje uit of voor ene vrijgezellenfeest. Heerlijk om je helemaal mooi te maken en daarna de meest krachtige en zelfverzekerde versie van je zelf neer te zetten. Die foto krijgt een ereplekje thuis!

 

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01