tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro kids time weather info

Mobiele poppenkoffer - theater voor kinderen op locatie in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg

Wat ga je doen?

In een oude koffer die is omgetoverd tot een poppenkast spelen zich verschillende grappige en spannende avonturen af. De creatief gemaakte kast, decor, poppen en verhalen zijn allemaal van eigen hand. De prachtige mobiele poppenkoffer speelt op locatie in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Leuk voor kinderen en andere doelgroepen (bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking). 

Er zijn verschillende thema’s, zo kun je je helemaal verliezen in de sfeer van een heks en prinses verhaal. Of beleef je een avontuur met de agent en Pip, die samen met de kinderen een boef proberen te vangen. Sinterklaas is ook altijd te gast.

Wij bieden ook workshops aan. Zo kunnen de kinderen na afloop van een voorstelling hun creatieve fantasie laten leven en met allerlei materialen een pop maken. Of ze kunnen met poppen die wij speciaal daarvoor meenemen wat sketches spelen.

Sabine heeft speelervaring sinds 1998. Ons mobiele poppentheater zorgt zelf voor alle voorzieningen, inclusief geluid. Het enige wat wij nodig hebben is een speelvlak van 1,5 bij 1,5 meter. Bij buitenactiviteiten is het fijn om een uitwijkmogelijkheid te hebben in geval van slecht weer. Bij regen kan er niet buiten gespeeld worden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 125,- per kinderfeestje (incl. BTW)
Vanaf 4 kinderen
Ongeveer 1 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 4 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01