tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Mobiele Escape Room het Kunstatelier

Omschrijving

Bij een kunsthistoricus ligt een schilderij van Rembrandt ter observatie. Dit schilderij is heel erg veel geld waard en jullie hebben het plan om het te stelen. Na goed vooronderzoek komen jullie erachter dat dit schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor van kunsthistoricus en Rembrandt expert dhr. Timmer.

Jullie hebben hier ingebroken. Maar tot jullie verbazing ligt er niet één exemplaar van het schilderij, maar liggen er in totaal 3 identieke schilderijen! Jullie kunnen ze niet allemaal meenemen, dus moeten jullie erachter komen welke van de 3 de echte is. Hiervoor moeten jullie het materiaal van dhr. Timmer gebruiken, dat goed opgeborgen achter slot en grendel ligt. Zorg ervoor dat jullie er snel genoeg bij komen, want de bewaker maakt elke 60 minuten zijn ronde... Zijn jullie dan nog in de kelder, dan zullen jullie ingerekend worden en lang moeten zitten. Succes!

Deze Escape Room is mobiel en overal te boeken. Wij komen naar je toe met alle materialen om de kamer op te bouwen. De escape room is door maximaal 6 personen te spelen, maar wij kunnen meerdere kamers opbouwen om zo met grote groepen te spelen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 4 personen
1 uur
Binnen
Mogelijk in de provincies: Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe

Gemiddeld een 9,6 uit 3 beoordelingen

8,7 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

Door: J. Boer

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

Door: Alina
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01