tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Mixed Media schilderij met gebruik van natuurmaterialen

Wat ga je doen?

Mixed media is een mooie vorm om iets te maken met recyled materialen en dingen die je in de natuur vindt. Je werkt op een collageachtige manier aan de opbouw van je schilderij, in 2D of 3D. Combineer bijvoorbeeld klei met bloemen en bladeren, maak gebruik van een eco-prints of gebruik oude foto’s, tijdschriften…. teken, schilder, knip en plak.

Het leuke van mixed media is dat iedereen het kan en je er alle kanten mee op kunt. Voor het schilderij wat je gaat maken kun je helemaal losgaan! Er zijn talloze voorbeelden en natuurlijk professionele begeleiding om je op weg te helpen.

Als het weer mee werkt kunnen we eerst naar buiten om te struinen naar natuurlijk materiaal om te gebruiken. Ondertussen vertel ik dan iets over de mogelijkheden van verschillende materialen en kun je vast nadenken over het schilderij wat je wilt gaan maken. Je kunt voor je schilderij gebruik maken van de talloze materialen uit onze mobiele-studio maar het is toch het leukste als je jouw eigen gevonden materialen kunt verwerken.

Het is niet nodig om van tevoren een ontwerp te hebben. De inspiratie en ideeën die je worden aangereikt en de mooie materialen maken dat je het creatieve proces zijn werk kan laten doen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 30 personen
Ongeveer 3 uur
Wij komen op locatie in Gelderland, Overijssel en Flevoland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldig

We hebben met de hele familie (twaalf man van 3 tot 75 jaar oud) deze workshop gevolgd. Na een korte uitleg en opdracht begonnen we met struinen en verzamelen van materialen in de natuur in de buurt. Aangevuld met de prachtige spullen die Adelijne mee had genomen hebben we daar schilderijtjes van gemaakt die we aan elkaar gepresenteerd hebben. Adelijne was een duizendpoot, het was alsof ze iedereen tegelijk kon helpen. We hebben het allemaal enorm naar ons zin gehad en de schilderijen worden opgenomen in de permanente collectie van mijn ouders.

Door: Afke
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01