tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Misdaad citygames

Misdaad citygames

Filter 53 uitjes
Weergave:

Er zijn 53 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 21,20 per persoon
10 tot 80 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Meedoen aan een thriller vol actie en spanning wordt een ware uitdaging in onze citygame ‘Help de directeur is ontvoerd!’

Tonen
Vanaf € 8,75 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Met deze spannende speurtocht ontdek je samen met je vrienden, familie of collega’s de stad op een leuke interactieve manier. Kies uit naar welke stad je wilt gaan, daarna ontvang je van ons een mail met alle spelinformatie en een rasterkaart van deze stad. Met deze info plus je mobiele telefoon gaan jullie de uitdaging aan om de verschillende fotolocaties in de stad te vinden en zo aanwijzingen te verzamelen over de moord. Klaar om te beginnen?!

Tonen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stap in de uitdagende en spannend wereld van een privé detective en los de moord op. Ga in de stad, met jouw team, op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie is de dader en wat was de aanleiding hiervoor? De Uitjes en Eten App én onze begeleider op afstand, helpt je de aanwijzingen te vinden. Opdrachten, hotspots en links verschijnen op de App en vragen om jullie tactiek en intelligentie.. Jullie gaan onder andere langs een virtuele mortuarium, plaats delict en natuurlijk de getuigen. Wie vindt de meeste details en weet de moord te ontrafelen?

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
16 tot 150 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Jullie zijn de controle kwijt over de systemen en een hacker heeft controle gekregen over jullie bedrijf. Deze criminelen willen geld zien in de vorm van bitcoins. Wanneer er niet aan hun eisen voldaan wordt, zullen de gevolgen niet te overzien zijn.

Tonen

The GAME! - Mogelijk in 28 steden in Nederland en België

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 62 beoordelingen
€ 39,50 tot € 60,- per persoon
8 tot 550 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een serieus spannend paranoia avontuur in de stad!

Tonen

Undercover 030 - Spannende live action experience

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 20 beoordelingen
Vanaf € 24,95 per persoon
2 tot 20 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Undercover 030 is een live action experience: een mix tussen een escape room en opdrachten zoals je die kent van televisie. Je lost samen puzzels op, maar probeert ook ongezien een tracker op een auto te plaatsen.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Rotterdam
Korte omschrijving

In Rotterdam of Amsterdam heeft een hacker jullie bedrijfssystemen platgelegd en hij vraagt losgeld in bitcoins. Als jullie dit niet oplossen, is er geen salaris voor jullie deze maand. Aan de slag dus met je collega’s, vrienden of familie om de hacker op te sporen en uit te schakelen.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Het beroemde bordspel Cluedo is door ons omgeturnd in een levensecht moordspel. Van de vele uitjes die wij als evenementenbureau organiseren een bloedstollende citygame, waarbij je als detective de moord op de heer Von Blaue moet zien op te lossen.

Tonen
€ 19,50 tot € 24,50 per persoon
12 tot 100 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Schuilt er een detective in jou? Het is wel te hopen, want er is een moord gepleegd die jij moet oplossen! De politie heeft het verminkte en levenloze lichaam van een jonge vrouw zojuist uit het water gevist en niemand weet wie de dader is.

Tonen
€ 24,95 tot € 27,95 per persoon
12 tot 150 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

In teams van ongeveer zes personen ga je op pad om de grootste maffiabaas van Eindhoven te vinden: De Don. Als echte gangsters jagen jullie op de Don, die ergens in de stad rondloopt. Via de telefoon die je van ons meekrijgt, ontvang je vragen die je moet beantwoorden om hints te krijgen over het uiterlijk en de locatie van de Don. Verzamel genoeg hints, vind als eerste team de Don en win het spel!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01