Mindfuck citygame werkelijkheid of fictie!

Gemiddeld een 10 uit 1 beoordeling
Mfdriedee
Mfgezicht
Mfmaninfles
Mfzwevend

Mindfuck is een outdoorgame en citygame op de grens van werkelijkheid en fictie. De teams krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld, waarbij ze zullen merken dat het brein lang niet zo betrouwbaar is als altijd werd gedacht. Niets is wat het lijkt! Het spel staat garant voor vermaak en actie, waarbij je zintuigen je voortdurend misleiden.

Elk team bestaat uit 5 personen die op pad gaan in de stad of het bos om de illusies te ontmaskeren. Er zijn vijf verschillende opdrachten: The Art of Camouflage, No time 2 Lose, The Letterbox, Get the Picture and The Third Dimension. Elke goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Daarnaast kunnen extra punten worden gescoord met bonusopdrachten.

Na afloop van het spel maken we de winnaar bekend en vertellen we natuurlijk ook wat je allemaal had moeten zien tijdens deze unieke outdoorgame die je niet wil missen!

Locaties in de natuur:

Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

Locaties in de stad:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 27,50 per persoon
Inclusief: begeleiding, gebruik van tools, prijsuitreiking, aandenken voor alle deelnemers
8 tot 125 personen
2,5 tot 3 uur
Optie: we kunnen Mindf*ck ook op andere locaties voor je organiseren (tegen meerprijs).
We wisten van te voren niet wat we moesten verwachten, maar hebben een fantastische dag gehad. Je moest vaak goed nadenken en soms ook goed kijken. Goede begeleiding. Het is zeker een aanrader.
Lees meer beoordelingen

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties