tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Midgetgolf

Sla het balletje snel over de banen bij een van deze leuke midgetgolf-uitjes

Midget golf is groot plezier voor klein en groot

Golf in het klein, ook wel minigolf genoemd, op een leuk en gezellig terrein, waarbij je met een golfstick en golfbal 18 minigolfbanen afloopt. Probeer dat bij iedere baan in zo min mogelijk slagen te doen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want iedere baan heeft wel een hindernis, bocht of andere uitdaging in zich.

Een leuk, gevarieerd en actief spel dat zich goed leent voor een kinderfeestje. Maar ook ter ontspanning voor een gezellig familie-uitje een ideale activiteit.

Meestal is er wel een midgetgolfbaan bij jou in de buurt. Van oorsprong een outdoor activiteit, maar tegenwoordig zijn er ook indoor mogelijkheden, zoals het glowgolf waarbij alles mooi en sprookjesachtig verlicht wordt.

Filter 12 uitjes
Weergave:

Er zijn 12 uitjes gevonden

Tonen

Diverse activiteiten bij de Theetuin te Ridderkerk - van bowlen tot aan waterfietsen

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 5,50 per persoon
2 tot 250 personen
Ridderkerk
Korte omschrijving

Onze theetuin maakt diverse activiteiten mogelijk en is een begrip in de regio Rotterdam en Dordrecht. We organiseren de leukste uitjes. Lekkere diners met of zonder achtergrondmuziek, in combinatie met andere activiteiten. Denk daarbij aan bowlen, varen met fluisterboten, kanoën of waterfietsen.

Tonen
Vanaf € 21,90 per persoon
Vanaf 5 personen
Best
Korte omschrijving

Voor een leuke middag in Best organiseren wij een Verrassingsdag. Na de koffie of de thee maken jullie je op voor een dag vol verrassingen. Dit middagarrangement bestaat uit een aantal onderdelen, waarbij jullie je geen moment zullen vervelen.

Tonen
€ 24,- tot € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Op zoek naar een leuke ochtend/middag voor uw familiedag? Kies uit ruim 20 verschillende activiteiten zoals boogschieten, midgetgolf, oud Hollandse spellen, popquiz en meer!

Het arrangement is inclusief ontvangst met een drankje en appelgebak, activiteiten en een 2-gangen lunch. Kinderen tot en met 4 jaar doen gratis mee en kunnen spelen in de speelhoek en op de trampoline. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 50% van de arrangementprijs. Slecht weer? Geen probleem! Er zijn meer dan 10 activiteiten die binnen gedaan kunnen worden waardoor uw familiedag niet in het water valt.

Tonen
€ 18,90 per persoon
Vanaf 4 personen
Best
Korte omschrijving

Wil je lachen met leuke, ludieke activiteiten, is ons arrangement Hilarische Hindernissen in Best zeer aan te bevelen. Of het nu als bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeestje  wordt georganiseerd, jong en oud zal zich opperbest vermaken.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

In één van onze 3 sfeervolle en romantische locaties met restaurant en partycentrum verzorgen wij familiedagen met alles er op en er aan zoals activiteiten, workshops en horeca.

Tonen
Vanaf € 11,- per persoon
Vanaf 2 personen
Voorst
Korte omschrijving

Minigolf USA staat voor kwaliteit en uitdaging. Er wordt gespeeld op speciaal kunstgras en de banen zijn afgewerkt met grote natuurstenen en een prachtige tuin. De holes zijn veel langer dan de standaard midgetgolfbanen in Nederland.

Tonen

Verzorgde familiedag met keuze uit 20 activiteiten en diner vanaf € 37,50

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
€ 37,50 tot € 49,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Een gezellige middag/avond weg met de familie, dat kan bij één van onze locaties in Nieuwer ter Aa, Hauwert en Vijfhuizen! Je kunt kiezen uit diverse horeca arrangementen en uit meer dan 20 activiteiten waaronder: boogschieten, lopen over water, Quizzen, boeren 3-kamp, ipad spellen, Oud-Hollandse spelletjes, steproutes en midgetgolfen. Met slecht weer en in de wintermaanden verzorgen wij een vergelijkbaar programma met indooractiviteiten.

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Rucphen
Korte omschrijving

Onze minigolf baan is gethematiseerd in Winterse sferen: Tijdens je tocht langs 18 holes, sta je oog in oog met ijsberen, pinguins en onze Mammoet.

Tonen
€ 49,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Het perfecte teamuitje voor na het werk! Na het ontvangst gaan jullie een uur activiteiten doen. Kies de leukste activiteiten voor jouw team uit de ruim 20 keuzes en sluit af met een BBQ. Succes gegarandeerd! Over de drankjes hoeven jullie je geen zorgen te maken, deze zijn inclusief bij het eten (excl. buitenlands gedistilleerd en speciaal bier).

Tonen
Vanaf € 8,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Middelburg
Korte omschrijving

Bij GlowGolf Middelburg speel je minigolf in een spectaculair decor. Omringd door Jungle dieren zoals apen, tijgers en olifanten, speel je onze 18 holes. Het parcours is extra bijzonder door het glow-in-the-dark effect.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01