tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Men's Special - "4x4 en Quad rijden!"

Wat ga je doen?

Uitdaging, actie en avontuur. Rijden in stoere quads en ruige offroad wagens. Een uitje alleen voor de mannen! Bij aankomst staat een ruige terreinwagen al te wachten op je. Stap in en maak je klaar voor een intensieve offroad belevenis in Moordrecht of Nuenen!

Met jouw stuurmanskunsten overmeester je de ene na de andere helling. Durf jij het aan? Na deze uitdagende ervaring is het tijd om je behendigheid te testen op onze stoere quads! Ook hier neem je deel aan een uitdagend parcours die niet zomaar iedereen aankan. Ben jij er klaar voor?

Aan het einde van de dag is er nog voldoende tijd om lekker te eten en bij te praten over de activiteiten. Wie was de snelste, de slechtste en beste van de dag? Laat het opscheppen beginnen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 89,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2 uur
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

8,0 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Goed georganiseerd en erg leuk!

Met een paar vrienden wezen offroad rijden en quad rijden. Echt super gehad. De parcours zijn lang en uitdagend en ook nog eens gelegen in een prachtige omgeving. Zeker een aanrader.

Door: Joost
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01