starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Marokkaanse kookworkshop

Ga zelf de heerlijkste Marokkaanse gerechten maken

De Marokkaanse keuken bij je thuis, een uitbundige en exotische ervaring

De Marokkaanse keuken kent een rijke en gevarieerde traditie, met aparte smaakcombinaties en vele verschillende soorten kruiden. Een typische Marokkaanse maaltijd bestaat uit een aantal grotere en kleinere gerechten waarmee de liefde en het respect voor de deelnemers aan de maaltijd (familie en gasten) geuit worden.

En dat is een prima uitgangspunt voor een workshop Marokkaans koken met een gezelschap dat van lekker eten houdt. Of dit nu een vrienden- of vriendinnengroep is, de collega’s van het werk of de vereniging of een familie. Samen aan de kook en daarna aan tafel om het heerlijke zelfgemaakte voedsel met elkaar te delen.

Kookworkshops worden gegeven op vaste locaties in kookstudio’s, maar vaak zijn er ook mogelijkheden om een kookworkshop op een andere locatie te organiseren of zelfs bij je thuis.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

De Marokkaanse keuken staat wereldwijd bekend om haar heerlijke smaken, die ontstaan door het gebruik van veel verschillende soorten kruiden. Tijdens de workshop Marokkaans koken bereiden jullie zeven tot tien kleine gerechten, die natuurlijk geproefd moeten worden.

Prijs
€ 43,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Je gaat gewoon lekker koken tijdens één van onze kookworkshops. Kies zelf in welk thema je wilt koken en over welke keuken je meer wilt leren. De kookworkshops worden volledig aangepast aan de groep en aan jullie niveau, zodat zowel beginners als gevorderden een leuke workshop hebben. In onze kookstudio of op een afgesproken locatie. Laat je culinair verrassen!

Prijs
Vanaf € 55,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Mogelijk in onze kookstudio in Amstelveen of wij komen bij jullie op locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Kom deze mysterieuze en exotische keuken met zijn uitbundige gerechten en specerijen leren maken bij de Workshop Factory! Onze kok laat je alle geheimen zien en je leert de heerlijkste gerechten bereiden waaronder uiteraard couscous.

Prijs
€ 50,00 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Woerden
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01