tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer beauty en lifestyle workshops
Make-up workshop

Leer alles over de mooiste make-up door een make-up workshop te volgen

Ontdek de kunst van make-up en laat je creativiteit stralen met onze boeiende make-up workshops! Leer van professionele visagisten, ontdek de nieuwste trends en experimenteer met verschillende looks. Bekijk nu onze opties en geef jezelf een make-up make-over!

Wat maakt make-up workshops zo interessant, leerzaam en leuk?

Bij onze make-up workshops laten we je kennismaken met de prachtige wereld van make-up. Of je nu een beginnende make-up liefhebber bent of al wat ervaring hebt, onze workshops bieden voor iedereen iets bijzonders. Onder begeleiding van professionele visagisten leer je stap voor stap verschillende make-up technieken en tips. Van het creëren van een natuurlijke daglook tot het meesteren van glamoureuze avondmake-up, onze workshops bieden een schat aan kennis en vaardigheden.

Wie is de doelgroep van deze workshop?

Onze make-up workshops zijn geschikt voor iedereen die graag meer wilt leren over make-up en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren. Of je nu een make-up beginner bent die de basisprincipes wil leren of een enthousiaste make-up liefhebber bent die nieuwe trends wil ontdekken, onze workshops bieden waardevolle inzichten en praktische technieken voor iedereen.

5 veel gestelde vragen over make-up workshops:

 1. Moet ik mijn eigen make-up meenemen?
  Nee, je hoeft geen eigen make-up mee te nemen. Wij zorgen voor alle benodigde make-up producten en materialen tijdens de workshop.
 2. Kan ik de workshops ook boeken als groepsactiviteit?
  Ja, absoluut! Onze make-up workshops zijn ook zeer geschikt als groepsactiviteit. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest, of een teamuitje, we kunnen een workshop op maat creëren voor jouw groep.
 3. Hoe lang duren de workshops gemiddeld?
  Onze make-up workshops duren doorgaans ongeveer 2 tot 3 uur. Dit geeft voldoende tijd om verschillende technieken te leren en zelf aan de slag te gaan.
 4. Zijn de workshops geschikt voor alle huidtypen en -tinten?
  Ja, onze workshops zijn geschikt voor alle huidtypen en -tinten. We houden rekening met de diversiteit van onze deelnemers en passen de make-up technieken aan op basis van individuele behoeften.
 5. Zijn de workshops geschikt voor mannen?
  Absoluut! Make-up is voor iedereen, ongeacht het geslacht. Onze workshops verwelkomen mannen die geïnteresseerd zijn in make-up en het verbeteren van hun make-up vaardigheden.

Verrijk je make-uproutine en geef je zelfvertrouwen een boost met onze betoverende make-up workshops. Leer essentiële technieken, ontdek jouw unieke stijl en creëer prachtige looks die je laten stralen. Transformeer jouw look en boek vandaag nog!

Weergave:
4 make-up workshops
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 3 beoordelingen

Workshop make-up, Visagie en/of Fotoshoot

Vanaf € 57,50 per persoon
2 tot 18 personen
Rotterdam
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Brabant
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01