Workshop visagie
Makeup workshop
Professionele make-up workshops

Zoek een activiteit

Ga stralen met een prachtige make-up

Tijdens een make-up workshop leer je van alles over hoe je je goed kunt opmaken. Welke lippenstift je het beste kunt gebruiken, de meest geschikte eyeliner of mascara. Ook het aanbrengen van een blush, foundation of oogschaduw, het komt allemaal aan bod. Hartstikke leuk als tienerfeestje, maar ook supergezellig als vriendinnenuitje.

Tijdens een workshop make-up kan er nadruk op verschillende aspecten gelegd worden, bijvoorbeeld op visagie, seizoens make-up of feest make-up, waarbij bijvoorbeeld de bruid tijdens een vrijgezellenfeest extra aandacht krijgt. Ook kun je een make-up sessie bijwonen voor op een catwalk of voor een fotoshoot.

Professionele visagisten trekken alle registers open om jou een paar fantastisch uren te bezorgen op het gebied van make-up. Niet alleen op vaste locaties, maar ook op locaties in onderling overleg tot zelfs bij je thuis. Alle materialen en make-up benodigdheden zijn bij de prijs inbegrepen. Wat zal jij genieten!

€ 25,00 per persoon
Vanaf 6 personen en in het weekend vanaf 8 personen
Altijd al de basisbeginselen van visagie willen weten? Kom dan gezellig naar ons atelier in Leiden.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Wat is er nou leuker dan jezelf lekker met een groep vriendinnen, familie of gezellig met collega's onderling op te tutten?
Vanaf € 25,00 per persoon
Maximaal 8 personen
Altijd al willen weten hoe je make-up op de juiste manier aanbrengt en welke producten je hiervoor gebruikt? Dit leren we in een visagie avond, onder het genot van een glaasje bubbels! Je hebt de keuze uit verschillende thema's, namelijk: wenkbrauwen styleren, smokey eyes en dag/avond make up.
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Kom naar onze studio in Rotterdam voor een Workshop Make-up-Visagie-Fotoshoot. Wanneer jullie met zijn allen langskomen kunnen jullie kiezen uit 2 opties. Een Make-up/Visagie workshop of alleen maar Visagie, waarbij je grondig onder handen wordt genomen. Beide opties lenen zich uitstekend voor het organiseren van een vrijgezellenfeestje voor vrouwen.
€ 45,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Je vriendin gaat trouwen en jullie zoeken een originele invulling voor het vrijgezellenfeest? Iets actiefs, gezelligs, leerzaams en passend bij haar liefde voor vintage. Sugarcoated (DE Pin-up fotostudio van Nederland) heeft speciaal voor deze gelegenheid een workshop Pin-up Hair & Make-up samengesteld.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest web

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties