starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Maak zelf een zilveren sieraad in het atelier van de edelsmid

Wat ga je doen

Voor een creatief en ambachtelijk uitstapje zal je aangenaam verrast worden door onze Workshop Edelsmeden in Reeuwijk of Munstergeleen

Onze professionele edelsmeden laten je kennismaken met zo’n beetje alle facetten van dit intrigerende vak.  Je leert hoe je moet zagen, vijlen, hameren, solderen, schuren, polijsten en netjes afwerken, zodat je op het laatst vol trots met jouw eigen unieke sieraad de deur uit kan lopen. Er bestaat ook een mogelijkheid om je oude gouden sieraden om te toveren tot iets nieuws tijdens de workshop "werken met eigen goud"

Een workshop Edelsmeden is heel leuk als vriendinnenuitje, teamuitje of bedrijfsuitje, maar kan natuurlijk ook heel goed als vrijgezellenfeestje. Andere opties zijn een strakke zilveren ring of tekstring, of een fantasiering, armband, hanger of broche. Wil je iets meer weten over edelsmeden? Doe dan een mini-cursus. Deze duurt één dag, je krijgt veel informatie over het edelsmeden, én je maakt een mooi setje van 2 sieraden.

Ook voor het maken van trouw- of relatieringen kun je bij ons terecht. Je bent dan een hele dag in ons atelier te gast om samen mooie ringen te maken.

Alle deelnemers krijgen in ons gezellige atelier een eigen werkplek met professioneel gereedschap. We zorgen tijdens de workshops onbeperkt voor koffie, thee, fris en iets te snoepen. Tijdens de workshops van 1 dag verzorgen we een lekker lunch

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01