Maak uw eigen filmaffiche! - Alleen of met elkaar!

Affiche maken
Filmaffiche
Filmaffiche maken

Bent u een filmliefhebber, werkt u bij een bioscoop of bent u op zoek naar een creatieve activiteit met een twist? Kies dan voor deze originele schilderworkshop! Beschilder uw favoriete filmaffiche op een groot doek van maar liefst 120x100 cm.

In groepjes van 4 personen gaat iedereen aan de slag met originele filmaffiches, Amsterdam Acrylverf in de vorm van spuitbussen, stiften, markers en de bekende verf uit pot of tube. Met behulp van carbon papier zet u de grote lijnen op het doek, vervolgens kunnen de deelnemers een persoonlijke twist geven aan het filmaffiche. Er kunnen verschillende stijlen verwerkt worden in het filmaffiche, denkt u aan Pop Art of meer aan de graffiti invalshoek met onze spuitbussen? Er zijn vele mogelijkheden! Onder begeleiding van onze professionele docenten komt u vast tot mooie en verrassende eindresultaten.

Wilt u werken aan de teamspirit? Deel uw team in per genre! Laat men zich van te voren inschrijven op favoriete genre of film. Zo leren collega’s elkaar kennen op een andere manier! De workshop duurt anderhalf uur en is daarom ook geschikt als break-out workshop. De locatie waar de schilderworkshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop.

Wij hebben volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Wat dacht u van een bioscoopzaal als locatie? Met een popcornmachine en filmmuziek op de achtergrond maken wij de sfeer compleet! Wij verzorgen bijzondere en mooie locaties door het hele land, maar uiteraard kunt u ook zelf een locatie aandragen.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier voor een offerte op maat!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 39,50 per persoon
Materiaal en begeleiding
Eventuele reis en locatie kosten
10 - 300 personen
1,5 uur
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties