tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Maak samen met collega's een lipdub - Teamwork vereist!

Wat ga je doen?

Maak samen een lipdub, een videoclip die in één take wordt opgenomen...dit vraagt dus om samenwerking. Playback, acteer op een door jullie zelf uitgekozen nummer en locatie! Misschien willen jullie de lipdub wel opnemen op jullie eigen bedrijf, afdeling of school, een goede promotie!

Maar het kan natuurlijk ook gewoon buiten, bijvoorbeeld in het plaatselijk park, centrum of op het strand, aan jullie dus de keus. Onze professionele en ervaren cameracrew komt naar jullie toe! Naast alle apparatuur nemen ze ook verkleedkleding en attributen mee. Fun staat wel voorop, dit levert namelijk ook het leukste beeldmateriaal op.

Om jullie lipdub-ervaring nog specialer te maken, organiseren we ook een fotoshoot als onderdeel van het programma. Deze foto's kunnen later worden gebruikt voor promotie of gewoon als aandenken aan deze bijzondere dag.

Deze bijzondere activiteit draagt niet alleen bij aan plezier en creativiteit, maar ook aan teambuilding. Samenwerken aan het maken van de lipdub en het poseren voor de foto's versterkt de band tussen de deelnemers en bevordert een gevoel van samenhorigheid. Het is een geweldige manier om teamspirit en samenwerking te bevorderen.

Een leuke, creatieve activiteit met een professioneel en succesvol eindresultaat, jullie eigen lipdub! Die jullie samen met de foto’s digitaal in de hoogste kwaliteit ontvangen zodat jullie kunnen blijven terugkijken naar deze originele belevenis.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,5 uit 4 beoordelingen

9,5 Beleving
10 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit

Lipdub voor een vrijgezellen: super geslaagd, De Max!

Een aantal waren wat onzeker, maar de begeleiding is zo professioneel dat iedereen direct op zijn gemak was. Het was een toffe beleving en de vrijgezel had de tijd van haar leven. De foto's en dvd zijn een blijvende herinnering aan deze fantastische dag.

Door: Delphine

SUPER bedankt

SUPER bedankt voor de gave DVD! We vinden hem echt fantastisch!

Door: M. Ouwehand
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01