tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Maak samen een lipdub en fotoshoot

Wat ga je doen?

Een lipdub is een videoclip die bij voorkeur in één take wordt gefilmd en die o.a. aan twee belangrijke kenmerken moet voldoen: spontaniteit en lol. Samen playbacken en acteren, even in de huid kruipen van jullie favoriete artiest of band naar keuze, het verkleedmateriaal en de attributen... dit alles levert ongetwijfeld veel lol en leuke filmbeelden op.

Om ervoor te zorgen dat jullie lipdub een succes wordt, hebben we een programma samengesteld dat jullie door het proces zal leiden. Hier is een voorbeeldprogramma dat jullie kunnen volgen:

  • Welkomstwoord: We beginnen met een warm welkom en een korte introductie van het lipdub-project.
  • Verdelen van de songtekst en oefenen songtekst: We verdelen de songtekst onder de deelnemers en oefenen samen de tekst om ervoor te zorgen dat iedereen klaar is voor de opnames.
  • Start oefenen lipdub: Nu is het tijd om te beginnen met het oefenen van de lipdub. We zullen de verschillende scènes en bewegingen doornemen en ervoor zorgen dat iedereen op de juiste plek staat en de juiste handelingen uitvoert.
  • Fotoshoot: Voordat we beginnen met de opnames, zullen we een korte fotoshoot houden om leuke herinneringen aan deze dag vast te leggen.
  • Opnames lipdub: Nu is het tijd om de lipdub op te nemen! Onze regisseur/cameraman zal aanwijzingen geven om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en het eindresultaat professioneel oogt.
  • Einde en uitdelen foto's: Na de opnames sluiten we af met een bedankje en delen we de gemaakte foto's uit, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan deze bijzondere ervaring.

De unieke ervaring, de foto's en natuurlijk jullie eigen professionele lipdub, daar kunnen jullie samen met heel veel plezier naar blijven terugkijken. We zorgen ervoor dat het proces goed wordt voorbereid en geproduceerd, zodat jullie lipdub zowel leuk als van hoge kwaliteit is. We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige lipdub te maken!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Heerlijke middag, geweldig bachelorvideo!

We hebben een geweldige video gemaakt en het was zo leuk om te doen. De begeleiding was top en hadden veel geduld met ons. Het resultaat is dan ook super!! Aanrader!

Door: Anita
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01