starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Maak kennis met jouw hoofdbewoner tijdens workshop met humor

Wat ga je doen

Een feest van Herkenning! Krijg met humor meer inzicht in je denken en handelen en maak kennis met de hoofdbewoner van jouw hoofd en lichaam.

Reis door je brein en maak kennis met jouw Hoofdbewoner. Deze hoofdbewoner maakt zich niet druk om huurtoeslag of medebewoners, deze hoofdbewoner hoeft zich alleen maar druk te maken om zichzelf. Leer hoe je brein je denken en handelen beïnvloedt, en leer meer vanuit hart en intuïtief te handelen. Neem een kijkje in je eigen hoofd en krijg inzicht in de processen die zich daar afspelen en hoe jij hier effectief mee om kunt gaan.

Kijk waar je deze workshop met jouw groepsuitje kunt volgen of boek een besloten sessie. Ideaal voor analyse van groepsdynamiek met je collega’s of een verdiepend vriendenuitje of familie activiteit.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01