tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Maak je eigen unieke etagère - in het meest inspirerende atelier van Amersfoort

Wat ga je doen?

Zin in een paar creatieve en gezellige uurtjes met een clubje vrienden, familie of collega's? Maak je eigen unieke etagere! Wij hebben een grote collectie aardewerk waarmee je de meest leuke combinaties kunt maken. Bouw je etagere op, helemaal naar eigen smaak. Uiteraard neem je deze mee naar huis om er daar mee te shinen. Gecombineerd met een hapje en een drankje staat deze workshop garant voor een fantastische tijd!

Na een duidelijke uitleg gaat iedereen, onder genot van een hapje en een drankje, aan de slag om een unieke etagere te maken. Door de grote hoeveelheid materialen kun je oneindig veel combineren. Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan zet je deze vast en na een korte droogtijd kun je het kunstwerk gelijk mee naar huis nemen.

Deze workshop wordt in een gezellig atelier gegeven in het centrum van Amersfoort. De workshop kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch of een activeit als een stadwandeling of een bezoek aan de lokale bierbrouwerij.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 42,- tot € 42,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 10 personen
1 tot 1,5 uur
Goed om te weten:
  • Onbeperkt non alcoholische drankjes
  • Inclusief borrelhapjes
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels, Duits en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01