tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 pine-tree

Maak jullie eigen professionele speelfilm - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een humoristische en unieke activiteit, waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor het maken van een speelfilm of commercial!

Altijd al eens met je collega's, vrienden of familie in een James Bond-film willen spelen? Of juist in een eigen commercial of aflevering van Breaking Bad? Dan is dit jullie kans! Onder begeleiding van onze ervaren regisseurs schrijven en verfilmen we jullie eigen script. In jullie script kan alles gebeuren; zowel de workshop als de montage zal spectaculair zijn en iedereen zal zich vermaken. Zo'n gaaf teamuitje als dit hebben jullie nog nooit meegemaakt! 

Tijdens deze workshop leren jullie onder professionele begeleiding alles over de ins & outs over het maken van een film. Onder begeleiding van onze ervaren, enthousiaste regisseurs schrijven jullie een eigen script. Daarna is het tijd om de rollen te verdelen. Zijn er deelnemers die liever niet voor de camera willen staan? Dat is geen probleem, want we hebben natuurlijk ook een cameraman/vrouw, regisseur en geluidstechnicus nodig! Zo is deze workshop voor iedere deelnemer, introvert of extravert, jong of oud, geschikt en uitdagend. Na de workshop wordt jullie film in elkaar gemonteerd tot een lopend geheel, inclusief muziek, special effects en aftiteling met jullie namen. 

Kiezen jullie voor een comedy gebaseerd op The Hangover, een actiefilm gebaseerd op James Bond of hebben jullie genoeg creativiteit om een volledig eigen script te schrijven? Wij nemen jullie graag mee in de wereld van het film maken en zetten samen met jullie een unieke, professionele film, inclusief special effects, in elkaar waar je nog jaren met plezier naar terug kan kijken. Dit wordt een origineel uitje om nooit meer te vergeten! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Vanaf 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels, Duits en Frans

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

een unieke ervaring voor het hele team!

Voor een teamuitje was ik opzoek naar iets anders dan anders. Iets blijvends en leuk voor iedereen die werkzaam is op inze dokterspraktijk. Een film maken dat leek me wel wat! Iedereen mocht kruipen in de rol van een ander, de dokter speelde assistente en de assistente werd patient. We hebben heel erg gelachen, even helemaal uit de comfortzone geweest en het resultaat is SUPER! Een aanrader voor iedereen!

Door: Iris

De opnamedag was ontzettend leuk en het resultaat was een hele gave eindfilm. TVworkshop bedankt!!

De opnamedag was ontzettend leuk en het resultaat was een hele gave eindfilm. TVworkshop bedankt!!

Door: IKC
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01