tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star whatsapp
Terug naar Maak een Lipdub Videoclip - Mogelijk in heel Nederland

Beoordelingen voor Maak een Lipdub Videoclip - Mogelijk in heel Nederland

Gemiddeld een 9,5 uit 28 beoordelingen

9,8 Beleving
9,4 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Fantastisch leuk!

Een geweldig leuke activiteit. We hadden een groep van 20 meiden die een lipdup gemaakt hebben. Ze hebben van het begin tot het einde lol gehad. De begeleiding was goed en erg enthousiast bracht het enthousiasme over op de meiden.

Achteraf krijg je de lipdub toegestuurd. Het resultaat van de lipdup was erg leuk.

Door: Moniek

Geweldig!

Super leuk om een lipdub op te nemen. Wij hebben het met familiedag gedaan, en iedereen kon mee doen. Van 0 tot 90 jaar! De begeleiding was ook in 1 woord super, ze weten precies wat ze doen! Dank jullie wel voor deze super leuke herinnering!

Door: Chantal

Legendarisch!

Wij hebben als vriendinnen groep tijdens ons weekendje weg heel erg gelachen tijdens het maken van deze lipdub. We wilde last minute nog van liedje wisselen en dit was geen probleem. Dus dat was top! Hele leuke ervaring om te doen en het resultaat is onwijs leuk. Je heb de rest van je leven plezier aan dit beeld materiaal ;-)

Door: Natasja

In een woord geweldig!

Wat hebben wij een leuke jaarafsluiting gehad. Iedereen was enthousiast, wij hebben genoten van deze super leuke lidpub. En het resultaat is super geslaagd!

Door: Jeugdbrandweer

Waanzinnig leuk

We hebben afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus georganiseerd en gekozen voor deze partij voor het maken van een LIPDUB. communicatie vooraf was goed snel en duidelijk. de filmer op locatie was onwijs gemotiveerd en dacht goed mee. we hebben super gelachen en zijn zeer zeker blij met het eindresultaat. we zouden zeker nog een keer voor deze partij kiezen als we dit wederom zouden doen. goed toepasbaar voor diverse aangelegenheden ook leuk als team uitje of familie uitje.

Door: Marisca

We hebben een super leuke middag gehad met leuke filmster met goede ervaring.

Naast dat je veel lol heb met je groepje tijdens de activiteit heb je ook nog eens leuk eindresultaat waar je nog heel lang van kan na genieten!

Door: Berthilde

Lipdub New Kids broodje Bapoa

Geweldige ervaring om te doen, zeker als je een groep hebt die gek genoeg is om helemaal los te gaan. Enorm gelachen met het maken van de lipdub en resultaat na iets meer dan 2 uur en 1 kwartier mag er zeker zijn!
We waren uiteindelijk met 24 man, en dan was wellicht 1 extra persoon begeleiding nog makkelijker geweest, maar 1 persoon begeleiding was verder niet echt storend! Daarnaast zou dat ook weer extra kosten betekenen en wat dat betreft is deze lipdup qua prijs/kwaliteit verhouding super!

Mvg,

Jan

Door: Jan

The Boss

Was heel leuk om te doen. Vooral het feit dat jezelf de locatie bepaald vond ik super. En de begeleiding was top. En je houdt er iets tastbaars aan over. Dus leuk!

Door: Otto

Born to be Wild

We hebben een topmiddag gehad! Een fijne samenwerking, veel gelachen, goede uitleg en begeleiding en een supermooi resultaat.

Door: Christa

Karin 60

We hebben een leuke middag gehad en Emile en Willem, hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme. De film is geweldig !!

Door: Marjo
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01