tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Maak een lipdub of videoclip onder begeleiding van ervaren regisseurs

Wat ga je doen?

Willen jullie graag een lipdub of videoclip maken? Met één van onze unieke workshops wordt jullie uitje gegarandeerd een groot succes! Wij zijn een bekende naam in de lipdub en videoclip-markt. Zo'n vijftien jaar geleden gestart en sindsdien vele kleine en grote groepen (tot 400 personen) mogen begeleiden bij het maken van hun eigen lipdub of videoclip.

De workshop videoclip maken begint met het verdelen van de deelnemers over de songtekst. Daarna gaan jullie, met hulp van ervaren regisseurs, verschillende shots bedenken. Tijdens de workshop videoclip maken kan de camera ieder moment worden gestopt, dit in tegenstelling tot de workshop lipdub. Het is dus mogelijk om kleding te wisselen of om een close up te maken van dat perfecte shot. Ook zijn er mogelijkheden om te veranderen van locatie of decor. Alle creativiteit en unieke ideeën kunnen ingebracht worden. Iedereen doet en denkt mee met deze workshop; niemand zal zich vervelen.

Een lipdub is een videoclip die in slechts één take wordt opgenomen. Dat betekent dat de camera blijft draaien en geen moment uitgezet wordt. Hierin zit hem dan ook de grootste uitdaging; de camera moet een bepaalde route afleggen (die net zo lang duurt als het gekozen liedje) waarop iedereen in elk geval één keer in beeld komt. Het liefst nog vaker natuurlijk! Wanneer iedereen zijn of haar rol goed kent gaat de camera aan, de muziek wordt gestart en daar gaan we! Dat wordt buikpijn van het lachen!

Al onze workshops zijn 100 procent mobiel. Dat betekent dat wij onze workshops op elke locatie in Nederland en België kunnen verzorgen. Laat het gerust weten indien je hulp kan gebruiken bij het vinden van een geschikte locatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 39,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Vanaf 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,9 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Fantastisch in de breedste zin van het woord.

Het contact liep vlot, prettig en professioneel. Bij de opname was ervaren regisseur Abdou, die ons ontzettend goed begeleidde in het opnemen van de lipdub. Prijs/ kwaliteitsniveau is absoluut in lijn met elkaar

Door: Marloes

Helemaal geweldig!

wat hebben wij een ontzettend leuke dag gehad! Het team van TV workshop is professioneel, creatief en enthousiast. We hebben deze dag ontzettend veel gelachen en al snel kregen wij het eindresultaat te zien van ons lipdub wat opnieuw zorgde voor een lach op ons gezicht. Dankjewel Team van TV Workshop!!!

Door: Stefanie
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01