tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Lukt het jullie om de bank te beroven? - Speel La Casa de Dinero in VR

Wat ga je doen?

Is jouw team klaar voor de ultieme uitdaging? Staan jullie garant voor een gedurfde bankoverval en een succesvolle ontsnapping uit het Spaanse Muntgebouw met miljoenen euro's? Test jullie vaardigheden in deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero.

Alleen de meest stressbestendige en teamgerichte spelers kunnen slagen. De Professor daagt jullie uit met een reeks opdrachten in Virtual Reality, waarbij jullie teamwork, creativiteit en snelheid tot het uiterste worden getest. Samen moeten jullie het perfecte team vormen om het geld te stelen en te ontsnappen.

Elk team, bestaande uit maximaal 6 personen, krijgt een Virtual Reality-bril die tijdens het spel rouleert. Daarnaast worden jullie voorzien van attributen die essentieel zijn om samen de puzzels op te lossen. Kunnen jullie binnen 1,5 uur de bank beroven en ontsnappen? De klok tikt, de spanning stijgt. 

Dit spel is te spelen in verschillende horecagelegenheden in de provincie Overijssel. Geniet van een spannend spel tijdens een gezellige borrel of een heerlijk diner. Vraag meer informatie aan om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Bereid je voor op een adembenemende ervaring vol actie, spanning en teamwork. Laat zien dat jullie het perfecte team zijn om de klus te klaren. Het lot van de overval ligt in jullie handen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 42,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 4 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01