tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Lost in Music - Get your team in tune

Omschrijving

Zit er nog muziek in je team? Het antwoord op deze vraag wordt snel duidelijk in de gevarieerde activiteit Lost in Music. Een interactieve en muzikale mix van clips, introrally's, fragmenten, en bijzondere uitvoeringen van bordspellen als AlarmSchijf en Yellow Submarine maken van Lost in Music een onvergetelijke en verbindende activiteit. De finale met 'Balancing Deejay' is de kers op de muzikale taart!

Door opdrachten te volbrengen verzamel je muzieknoten, die samen een melodie gaan vormen. De melodie kun je spelen op een keyboard om het te kunnen herkennen; de juiste titel van de song levert een fysieke muzieknoot op, die je kunt hangen aan je eigen toonladder. Het team met de meeste muzieknoten aan de toonladder wint het event.

De deelnemers die niets met muziek (denken te) hebben, komen aan hun trekken met leuke algemene opdrachten en spellen. De teamgame eindigt met een heerlijke finale, waarin een vertegenwoordiger van elk team met 'Balancerende Deejay' (= Segway met zijn afbeelding) een foutloze melodieuze run moet maken! Dit alles om de stand nog eventueel 'op te schudden'.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,- per persoon
10 tot 100 personen
2 tot 2.5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Goed doordacht en afwisselend coronaproof spel

Voor het bedrijfsuitje van onze organisatie zijn we op zoek gegaan naar weer eens iets heel anders. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Lost in Music.
Het is een hele geslaagde avond geworden waaraan iedereen op zijn eigen manier heeft kunnen deelnemen. Het is zo leuk om met collega’s een spel te spelen waarin ongekende capaciteiten of een specifieke muzieksmaak naar boven komen. Een bijzondere manier om je collega’s weer eens van een hele andere kant te leren kennen.
Hoewel het een spel is, werd het een echte wedstrijd tussen twee teams. Door het finalespel was er uiteindelijk toch een onverwachte winnaar.

Het spel is goed doordacht en zeer afwisselend. De organisatie heeft alles goed voorbereid, uitgelegd en begeleid én alles is helemaal Corona-proof verlopen!

Door: Tim

Een originele uitdaging in teamverband

Een goed georganiseerde en ondersteunde activiteit voor jong en oud!

Door: Charles
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01