tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Lossen jullie de moord op? - Speel dit moordspel op jullie eigen locatie

Wat ga je doen?

Ontvang het politiedossier en ontmasker de dader in een levensecht moordonderzoek. Gedurende het onderzoek heb je toegang tot de politiedatabase waarin je verdachten, voertuigen, camerabeelden en bewijs kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Weet jij de dader te ontmaskeren, voor hij weer toeslaat? Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan volledig online of bij elkaar met het politiedossier. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

In het politiedossier zit alles dat de politie tot nu toe heeft ontdekt. Bekijk de verhoren met de getuigen op video of lees de verklaringen. Gebruik de plattegronden met de politiemeldingen om de laatste uren van de slachtoffers in kaart te brengen. Onderzoek het lijkschouwingsrapport en de foto's in het dossier. Weet jij het motief van de dader te ontdekken en de dader te ontmaskeren?

Elk onderdeel van het politiedossier en de database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de databse zoek je mogelijke verdachten en voertuigen op. Ook kun je camerabeelden opvragen. Wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kun je de website bezoeken en zelfs contact opnemen met het bedrijf. Tijdens het moordspel wordt de lijn tussen werkelijkheid en fictie flinterdun.

Alle bewijsmaterialen in het politiedossier zijn levensecht. Op de verhoren met de verdachten en getuigen zitten de foto's van deze personen. Gebruik de bewijsmaterialen en foto's in het dossier voor het maken van een bewijsbord en een tijdlijn. Hierdoor maak je het moordonderzoek nog overzichtelijker en kun je beter in kaart brengen hoe jij de dader kunt ontmaskeren.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Meer informatie

Details van het uitje

Op aanvraag
1 tot 400 personen
2 tot 4 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Op eigen gelegenheid te spelen

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Aanrader, erg indrukwekkend

Moeilijke keuze om uit de vele aanbieders een activiteit te kiezen. Wij hebben voor dit moordspel gekozen omdat dit op locatie van het bedrijf kan en het er heel interessant en spannend uit zag. Wij hebben geen spijt van onze keuze, integendeel. Wij waren erg verrast over hoe uitgebreid alles is. Heel indrukwekkend, tot ver in detail uitgewerkt en wat ons betreft absoluut een aanrader.

Door: Lonneke

Geweldig spel, je gaat er volledig in op.

Fantastisch spel. Zit enorm goed in elkaar. Je gaat er volledig in op. Als je van spannende Netflix series houdt over serie killers of graag detective series kijkt, dan is dit een spel voor jou. Wat een geweldig ontknoping. Ik wil er nog een spelen en wel heel snel!

Door: Barbara
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?