tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Loonse en Drunense Duinen special - Tuktuk Brabant

Omschrijving

Ontdek met de ‘Loonsche en Drunense Duinen special’ hoe het is om met een tuktuk of elektrische scooter een leuk uitje te ervaren. Een Tuk Tuk of scooterchallenge vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer betekent rijden door groen Brabant op zijn best.

Een actief personeelsuitje of sportief bedrijfsuitje met 2 extra outdoor activiteiten met teamopdrachten en -spelen. In het Nationaal Park ga je tegen elkaar de strijd aan met twee verschillende opdrachten: het spel ‘Wie bouwt de hoogste toren?’ en een spannend GPS spel.

Lekker gezond en één van de arrangementen die zich uitstekend leent voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vriendengroepen of vrijgezellenfeesten.

Na deze buitensport activiteiten rijden jullie weer terug naar Fort Lunet. Nationaal Park de Biesbosch en Nationaal Park De Loonsche en Drunense duinen liggen niet zo ver van elkaar vandaan en zijn daarom qua afstand prima te overbruggen.

Tuk Tuk rijden of scooteren kan ook in combinatie met lunch, diner of BBQ.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 80 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01