tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time info

Live online fotografieworkshop met je hele bedrijf of team

Omschrijving

Fotograferen is het leukste dat er is! Iedereen kan vanuit thuis of kantoor live online meedoen aan deze workshop. Wil je meer leren over fotografie samen met je collega's, dan is deze online fotografieworkshop zeer geschikt voor jullie. Jullie leren hierbij beter fotograferen met eigen smartphones en/of camera's.

Tijdens een interactief webinar door onze 2 docenten met leuke quizvragen, kan iedereen vanaf zijn eigen locatie de workshop volgen. Bij de praktijkopdrachten kunnen jullie daarnaast op een gezellige manier digitaal samenwerken om een creatief resultaat te behalen. We sluiten de workshop af met het bekijken en bespreken van de gemaakte foto's en natuurlijk met een virtuele borrel via een groeps videocall.

Dit programma maken wij geheel op maat naar jullie wensen en is geschikt voor alle niveaus.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 40,50 per persoon (excl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 tot 4 uur
Online
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Zeer leuke activiteit om juist in "coronatijd" samen te doen met je collega's.

Enthousiaste professionals die zeer gepassioneerd over fotografie praten. Veel geleerd in korte tijd. Daarnaast is het ook zeer geschikt als teambuilding activiteit omdat je ook samen aan een opdracht gaat werken. Echt een aanrader, juist in deze tijd waarin we allen vooral thuiswerken.

Door: Ria

Geweldig!

Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam!
Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

Door: Diana
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01