tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head kids load euro home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer film, foto en muziek kinderfeestjes
Lipdub kinderfeestje

Samen maken jullie een geweldige lipdub op jullie favoriete liedje

Het moderne kind weet alles van beeld, videoclips, muziek, artiesten en optreden. Een kinderfeestje waarbij al deze aspecten samen komen is dus een ware hit. Met een lipdub kinderfeestje kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en hebben ze een prachtig aandenken aan hun kinderfeestje.

Lees verder

Een lipdub is een videoclip waarin de kinderen meezingen met een swingend nummer. Deze videoshot wordt in één shot wordt gefilmd, waardoor een spontaan effect ontstaat. Samen met de kinderen worden het nummer, het decor en de rolverdeling bepaald zodat het een leuke samenwerking wordt met een fantastisch resultaat.

De filmer komt op jullie locatie en neemt alles voor het filmen en allerlei leuke accessoires mee om jullie en de clip leuk aan te kleden. De afwerking en montage vindt achteraf plaats en is inclusief. Even wachten en je kunt je eigen lipdub delen.

Weergave:
1 kinderfeestje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.9 uit 9 beoordelingen

Kinderfeestje Lipdub of videoclip maken

Op aanvraag
8 tot 100 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk feestje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?