starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Limburgse Inburgeringscursus - Maastricht Excursies

Wat ga je doen

Voor een supergezellig dagarrangement in Maastricht is de Limburgse Inburgeringscursus de aangewezen excursie om als groepsuitje, familie-uitje of als bedrijfsuitje te organiseren.

Maar voordat het zover is gaan jullie met zijn allen eerst warm draaien met een verhelderende stadswandeling, met onderweg mooie pleinen als het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein.

Met teksten op gevelstenen van monumenten en door kennis te maken met de lokale gewoonten raak je op stoom in de aanloop naar de Cursus plat Maastrichts. In een gezellig café leer je binnen de kortste keren aardig ‘plat te kallen’

Helemaal gezellig wordt het wanneer we afsluiten met Smartlappen zingen, muzikaal omlijst door een professionele accordeonist. Laat je meevoeren met de typische smartlappen uit de regio en beleef met deze complete Limburgse Inburgeringscursus Maastricht op zijn best.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01