Zoek een activiteit

€ 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ervaar, proef en leer hoe Bavaria Bier gebrouwen wordt! Al generaties lang wordt Bavaria met liefde en plezier gebrouwen door de Familie Swinkels. Johannes Swinkels, de oprichter van Bavaria, neemt u graag mee op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij en laat u vol trots zien hoe Bavaria bier gebrouwen wordt.
€ 47,80 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een bijzondere dag kies je voor de kever tour bij Flexevents. Een route met leuke vragen door de mooie omgeving , zorgt voor het ultieme uitje. Het teamwork dat nodig is om de Kever tour te voltooien maakt de tocht extra bijzonder. De antwoorden van de vragen zeggen welke route je rijdt. Het leuke hieraan is dat je elkaar onderweg tegen komt. De Volkswagen Kever is een van de meest opvallendste auto’s ooit.
€ 52,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een spectaculair uitje kies je voor jeep rijden. Rijden in één van de sterkste terreinwagens ooit, zorgt voor een avontuurlijke dag. Met behulp van een route ga je zelfstandig vele land- en zandwegen ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. Samenwerking, concentratie en beheersing staan bij deze activiteit centraal.  
€ 30,00 tot € 35,00 per persoon
6 tot 30 personen
Ben je op zoek naar een spectaculaire activiteit voor een vrijgezellenfeest, familiefeest of voor een personeelsuitje? Stop met zoeken, bij ons ben je aan het juiste adres! Met onze Funbuggy's kunnen we groepen van 6 tot 30 personen laten genieten van een heerlijk dagje buggy rijden.
€ 52,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor een onvergetelijke dag kies je voor buggy rijden bij Flexevents. Met zijn tweeën in een buggy rijden onder professionele begeleiding zorgt voor een avontuurlijk uitje. Je rijdt 90% van de tijd off-road door de modder in de bossen wat zorgt voor de ultieme kick. Spanning, actie, sensatie en een dosis lef zijn de ingrediënten voor het rijden in een buggy.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner