starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Levend Stratego

Verover de vlag en schakel de tegenstander uit met de Leven Stratego citygame

Soldaat, luitenant of kolonel, speel het spannende levend stratego spel.

Levend Stratego spelen lijkt erg op het bekende bordspel maar dan real life met echte mensen in een stad. In teams jagen op de vijand, de vlag verdedigen, sluipen, tactisch denken en samenwerken in een stad naar keuze.

Deze citygame leent zich perfect als teambuildingsuitje en is daarom ook erg populair als bedrijfsuitje. Maar dit spel is ook is ook zeker net zo leuk tijdens een familiedag of vrijgezellenfeest en is voor zowel jong als oud een leuke activiteit.

De citygame levend Stratego zorgt voor spannende momenten en is een stuk sportiever en afwisselender dan het bordspel. Kortom, succes verzekerd wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit!

Volledig overzicht met levende bordspellen!

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Citygame Levend Stratego in Nederland en België

Levend stratego is afgeleid van het welbekende bordspel stratego. Het doel van het spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren. Tijdens het spannende maar ook zeker actieve spel wat zeer geschikt is voor denkers en doeners, trekken jullie met je team door de binnenstad van een door jullie zelf gekozen stad in Nederland. Welk team komt met de beste strategie om tegenstanders uit te schakelen, om hun bommen te vinden en deze onschadelijk te maken.

Prijs
€ 33,00 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Plaats
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland en België

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01