Levend stratego
Speel Levend Stratego in een stad naar keuze

Zoek een activiteit

Verover de vlag en schakel de tegenstander uit met de Leven Stratego citygame

Levend Stratego spelen lijkt erg op het bekende bordspel maar dan real life met echte mensen in een stad. In teams jagen op de vijand, de vlag verdedigen, sluipen, tactisch denken en samenwerken in een stad naar keuze.

Deze citygame leent zich perfect als teambuildingsuitje en is daarom ook erg populair als bedrijfsuitje. Maar dit spel is ook is ook zeker net zo leuk tijdens een familiedag of vrijgezellenfeest en is voor zowel jong als oud een leuke activiteit.

De citygame levend Stratego zorgt voor spannende momenten en is een stuk sportiever en afwisselender dan het bordspel. Kortom, succes verzekerd wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit!

Volledig overzicht met levende bordspellen!

€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland en België
Levend stratego is afgeleid van het welbekende bordspel stratego. Het doel van het spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren. Tijdens het spannende maar ook zeker actieve spel wat zeer geschikt is voor denkers en doeners, trekken jullie met je team door de binnenstad van een door jullie zelf gekozen stad in Nederland. Welk team komt met de beste strategie om tegenstanders uit te schakelen, om hun bommen te vinden en deze onschadelijk te maken.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties