starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Levend monopoly

Ga snel naar start en lees verder waar je levend monopoly kunt spelen

Koop straten en word rijk tijdens deze spannende levend Monopoly citygame

Kanskaarten, straten, hotels alles komt voorbij in deze super leuke spelvariant van monopoly op grote schaal, midden in een stad, en volgens hetzelfde principe als de originele versie. Een levend bordspel dat met heel veel mensen tegelijk in teams gespeeld kan worden.

Het begint met een SMS- en foto puzzeltocht door het centrum van een stad naar keuze. Elk team probeert straten op te kopen om zo rijker te worden. Bij Levend Monopoly wordt het een kwestie van alles of niets, waarbij de één alle rijkdom kan vergaren en waarbij de ander met lege handen komt te staan.

Tot het einde onvoorspelbaar omdat de kanskaarten via sms een totaal andere wending aan het spel kunnen geven. Levend Monopoly is een geraffineerd en tactisch spel, waarbij je goed moet samenwerken. Zeer geschikt voor teambuilding en daarom ook erg populair als bedrijfsuitje. Maar ook als familie-uitje, vrijgezellenfeestje of als vrienden- of vriendinnenuitje is deze citygame op elke gewenst tijdstip en op elke dag van het jaar te boeken.

Volledig overzicht met levende bordspellen!

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Wie zat er vroeger niet uren aan de keukentafel Monopoly te spelen? Dit spel komt nu tot leven in de citygame GPS Monopoly, waarbij jullie in teams de strijd met elkaar aangaan om zoveel mogelijk vastgoed in jullie bezit te krijgen.

Prijs
€ 19,50 tot € 24,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Koop hotels op de Kalverstraat, betaal je overnachting in München, ga niet langs start, vergroot je kapitaal en win! Bij dit teambuilding programma draait het om aan- en verkoop van onroerend goed. Dagelijkse activiteiten worden nu in praktijk gebracht tijdens het Monopoly XL in combinatie met levensechte team opdrachten.

Prijs
€ 55,00 tot € 65,00 per persoon
Aantal
Vanaf 40 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01